2010-02-20 / 18:42:08

Skrivbordsunderlägg - Februari

Två inlägg på en dag - har det hänt något? ;)
Tänkte bara visa upp mitt nya skrivbordsunderlägg som jag knåpade ihop för en stund sedan. Visserligen har hela februari nästan gått, men jag tyckte kalendern var en fin detalj.Inspirationen kommer från Definatalie, som gör sådana här och ger bort gratis. Kika in vetja!

2010-02-20 / 16:51:15

Crop circles

Jag är hemskt dålig på att uppdatera bloggen, har helt enkelt inte mycket att skriva om. Teckningar har jag i och för sig en massa av, men ingen scanner - så det får vänta lite.
Så länge får ni vila ögonen på en bild jag tecknat hemma, scannat in i skolan och fixat till i Illustrator.Tanken var att jag skulle använda det till mitt projektarbete, men jag valde en annan bild istället som jag är mer nöjd med.
Jag och två vänner har som projektarbete att rita egna tryck och sedan trycka upp dem på tröjor, och jag hade tänkt färglägga tjejens läppar, hår och ögon. Men nä, det blir inget sånt.
2010-02-07 / 15:05:59

Design - Rebecca

Min vän Rebecca ville ha en enkel design med mörkt grå, nästan svart, bakgrund. Hon skickade en bild som hon ville ha i headern, som jag redigerade lite, och sitt namn i ett typsnitt hon hittat.Klicka på bilden för att besöka Rebeccas blogg.


Kategori: Design //
22 kommentar/er