2010-07-29 / 19:05:16

Illustration - katt

Regnet duggar tätt, men det gör verkligen inte inläggen. Blivit mer jobb och mindre blogg för min del, och imorgon är det sista dagen. Ska bli så skönt med helg!

Slänger in en teckning jag gjorde någon gång i vintras också. Referensen till denna är ett vykort jag har hemma, men det har jag ingen bild på. :p

Halvfärdig kissekatt.Färdig kissekatt.(Än en gång - kass kvalité pga dålig kamera.)

Uppdatering: Glömde ju helt bort att säga att jag använt mig av färgpennor, inget specifikt märke utan de jag hittade helt enkelt. :p
2010-07-18 / 13:48:02

Roboman

Tänkte jag skulle slänga upp lite bilder på en uppgift jag gjort i skolan. Under våra Nutida Konst-lektioner hade vi bland annat ett Swedish Family-tema, baserat på en utställning som hette just Swedish Family. Konstnärer från bl.a. Ryssland hade tolkat det uttrycket med olika medier; målningar, skulpturer, foton m.m.
Jag fastnade för de lite mer futuristiska temperamålningar som föreställde svenska sjukhus, och började fundera över hur pass naturlig människan egentligen är nuförtiden - och det var så Roboman kom till.När vi sedan diskuterade mitt bidrag var det flera som tyckte att man faktiskt inte kan tänka så, eftersom människan ständigt utvecklas (eld var inte naturligt det heller i början, eller hur?). Jag lärde mig verkligen en hel massa under den här uppgiften.

Bilden ovan är inte i bra kvalité, jag vet - men har fortfarande ingen scanner. Bilder på processen finns här, och här är bilden jag använt som referens för ansikte m.m.

(De första bilderna i processen ser verkligen jättesneda ut, jag hade lite svårt att placera ut det högra ögat. Blev mycket suddande! ;D)
2010-07-18 / 11:34:46

Design - Gabriella

Länge sedan jag gjorde en designbeställning, men alltid lika kul när Gabbi hör av sig för designbyte.
Den här gången skickade hon några bilder och ett motto - resten fick jag fria händer till.Klicka på bilden för att se designen i full storlek!

Kategori: Design //
4 kommentar/er
2010-07-18 / 11:00:08

Tävling hos Captain KarrowTamponger liksom - vem behöver inte det? De rackarna är dessvärre rätt dyra, så att vinna två förpackningar skulle verkligen inte sitta helt fel.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Kategori:
2 kommentar/er
2010-07-10 / 12:10:04

Gratisdesign nr 3

En ny gratisdesign! Den här gången blev det en lite mer romantisk sådan, med körsbärsblom och ljusa färger.Klicka på bilden för att se designen i full storlek, och för mer information om hur du använder den.
2010-07-09 / 16:02:01

Trött som ett ägg

Första veckan på sommarjobbet - CHECK!

Jag är så förbenat trött att jag tror jag kommer gå av, men roligt har jag. Bara tre veckor kvar, sen blir det Göteborg och intensivkurs (japp, jag har bokat - i slutet av september flyttar jag och en kär vän till Falun för tre veckor).Helt otippat slänger jag upp ett foto också, taget i London för ungefär en månad sen. De här tavlorna hängde, tillsammans med en massa andra, på staketet till Hyde Park (?). Jag gillar karparna! Galet verklighetstroget.

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2010-07-01 / 23:17:50

Skrivbordsunderlägg - Juli

Det lustiga är att efter att jag postat det förra inlägget så satt jag och ritade ända till halv två på natten. Kanske hjälpte det att skriva av sig lite.

Nåväl, idag är det ju första dagen i juli som många troligen märkt. Själv känner jag mig en aning motvillig till denna månad, varför vet jag inte. Kan ju ha att göra med att jag börjar jobba nästa vecka...
Ett nytt skrivbordsunderlägg har det i alla fall blivit nu under kvällen, om än ett väldigt simpelt sådant.

Det är väl ingen som missat att jag tycker väldigt mycket om ljusblått? ;)Klicka på bilden för att se större!