2010-06-30 / 21:41:08

Var gör katten av svansen när den reser ragg?

Jag skriver nästan aldrig något här längre, har tappat inspirationen och lusten. Största anledningen till att jag har den (som det känns nu) är för att designa om den när jag ledsnat på dess utseende. Inte riktigt tanken med bloggar va?

Rita gör jag inte ofta längre, jag är så sur på mig själv för att jag helt tappat inspirationen. Om jag väl sätter mig ner och ritar så blir det något jag inte är nöjd med.

Det är arbetsförmedling hit och dit, det är den ständiga pressen att skaffa jobb, det är föräldrar som tjatar om att jag ska flytta ut, det är tjat om pengar, jag är less på det mesta helt enkelt. Körkort har jag inget, jag måste boka intensivkurs, jag vill ut och resa med en vän. ALLT på en gång, så känns det.

Kategori: Allmänt //
4 kommentar/er
2010-06-26 / 13:05:32

Ny design!

Jajamen, det blev lite för ljust med allt ljusblått mot det vita - så jag löste det med en skuggad wrapper.
Lite mindre header också, för att ge själva bloggen mer plats.


Kategori: Design //
4 kommentar/er
2010-06-09 / 14:14:54

Designverksamhet - öppnad!

Nu öppnar jag designverksamheten igen!
Vill du ha en ny design? Klicka här!

Kategori: Design //
0 kommentar/er
2010-06-08 / 14:20:08

Ny design - blue is what it is

Sådärja, nu hade jag lessnat på allt grönt. Nu blir det ljusblått istället - funkar alltid! ;)Har börjat omformatera och omformulera beställningsinformationen också, och börjar nog ta upp designbeställningar någon gång den här veckan.

Kategori: Design //
3 kommentar/er
2010-06-04 / 17:04:50

Nu har jag tagit studenten!

Nu är det klart, nu är jag inte längre student utan har etiketten arbetslös. Svider? Lite.
Samtidigt som det är jätteskönt att slippa gå till skolan så kommer jag såklart sakna gymnasiet en hel del. Jag har haft en så rolig gymnasietid!

Nu siktar jag på att börja plugga lite webbdesign på distans till hösten, så ska jag söka till Nackademin nästa år. Go for it!


Klänningen jag hade på mig har jag sytt själv, ska visa fler bilder på den så småningom. Om det är fler än jag som tar studenten idag - grattis!

Kategori: Allmänt //
9 kommentar/er
2010-06-01 / 13:36:21

Skrivbordsunderlägg - You know June

Kom hem från London inatt, och är övertygad om att jag inte passar för resor - jag är hellre hemma. Kalla mig tråkig, men i mitt hem trivs jag bäst.

Nytt skrivbordsunderlägg för den här månaden. Skippade kalendern den här gången eftersom den alltid tar alldeles för lång tid att göra. Känns lite annorlunda, men jag gillar när det är enkelt och stilrent. "Menyn" är jag dock mindre nöjd med, men jag orkade inte komma på nåt bättre just då.Klicka på bilden för att se mitt skrivbordsunderlägg i skala 1:1. ;)
Juni alltså, shit. På fredag tar jag studenten.