2010-03-28 / 17:13:11

Ny design!

Hänt lite på bloggen här, eftersom jag var sååå less på min förra design.Nu känns den mer jag, men väldigt enkel. Tanken är väl att jag ska kunna bygga på den senare, men just nu hinner jag inte. Lite smått som ska fixas till är det med, det fixar jag nån gång i veckan som kommer! ;)

Kategori: Design //
5 kommentar/er
2010-03-23 / 14:01:44

Lite hjälp, tack!

Nu behöver jag lite hjälp! Min grupps projektarbete ska vara klart nästa vecka och det är mycket som ska göras.
T.ex. så måste vi göra en liten undersökning om våra tröjtryck - och där kommer bloggens läsare in (jag vet att det är några som läser varje dag)!

Titta på följande bilder, och säg vad ni tycker om dem. T.ex.: vad ser bra ut, vad ser inte bra ut - samt förklara varför. Detta är en mycket viktig del av projektarbetet så jag blir jätteglad om ni hjälper till!

1.2.
3.4.


Om någon skulle vara intresserad av att kika närmare på vår projektblogg, så finns den här.
2010-03-20 / 09:29:31

Was it over before?

Bjuder på en teckning jag gjorde i skolan, en början till ett arbetsprov som sedan inte blev av.
Jag var aldrig riktigt intresserad av skolan (Konstfack) som krävde dessa arbetsprover, men det var lärorikt att testa.
Det föreställer mig själv som liten, men jag är inte helt nöjd med skuggningarna i ansiktet (har inte tillräckligt många ProMarkers i hudtoner).Jag lessnade efter ett tag, och började rita rådjur istället. Mycket roligare!För övrigt har jag väääldigt mycket att göra, så bloggen är inte högsta prioritet just nu. På återseende!
2010-03-08 / 12:14:54

I'd swim the ocean with you

Rensade igenom min bildmapp idag och hittade en teckning som jag gjorde under en krokilektion i höstas.
Jobbade med den 3 x 10 min om jag minns rätt, och blev riktigt nöjd med resultatet!Eftersom min blogg inte har plats för bilder som är större än 500 pixlar, får den vara så här liten.
Jag vet att det ska gå att lägga in dem som miniatyr för att sedan få upp bilderna i full storlek när man klickar på dem (inte som en popup), men tills vidare får jag nöja mig med den här storleken.

2010-03-03 / 09:50:33

Chair you up

För ett tag sedan hade vi en uppgift i Bild- och Form som gick ut på att förnya t.ex. möbler. Tanken var att man skulle ha en ekonomisk, ekologisk, ergonomisk, etisk eller estetisk aspekt på det hela.
Jag köpte en karmstol från Röda Korset för ynka 50 kr och bestämde mig för att "pimpa" den lite. Benen målade jag petrolblå (en av mina favoritfärger) och så stoppade jag i lite mer skumgummi för att göra stolen skönare att sitta i. Jag hittade ett jättefint tyg på IKEA som jag tänkt klä den i - men anade inte att det skulle vara så svårt.
Faktum är att stolen inte riktigt är klar än, utan snällt väntar på att bli färdigklädd och ihopskruvad.Men visst ser den fin ut? Den blev både ekonomisk, ergonomisk och estetisk!

2010-03-01 / 19:27:04

Skrivbordsunderlägg - March

Ny månad innebär nytt skrivbordsunderlägg - och som jag har längtat efter att få byta till mitt nya!
Precis som förra månadens skrivbordsunderlägg har jag en liten kalender, men för mars såklart.
Två nya grejer är ett fint foto och ett citat: "The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return". Någon som känner igen citatet? Det kommer från Moulin Rouge. ;)