2010-03-03 / 09:50:33

Chair you up

För ett tag sedan hade vi en uppgift i Bild- och Form som gick ut på att förnya t.ex. möbler. Tanken var att man skulle ha en ekonomisk, ekologisk, ergonomisk, etisk eller estetisk aspekt på det hela.
Jag köpte en karmstol från Röda Korset för ynka 50 kr och bestämde mig för att "pimpa" den lite. Benen målade jag petrolblå (en av mina favoritfärger) och så stoppade jag i lite mer skumgummi för att göra stolen skönare att sitta i. Jag hittade ett jättefint tyg på IKEA som jag tänkt klä den i - men anade inte att det skulle vara så svårt.
Faktum är att stolen inte riktigt är klar än, utan snällt väntar på att bli färdigklädd och ihopskruvad.Men visst ser den fin ut? Den blev både ekonomisk, ergonomisk och estetisk!

Lovisa
Publicerad: 2010-03-03 / 16:09:29 Blogg: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

E och e och e och e XDXD haha det har din lärare verkligen tänkt igenom ><SV: Same shit. Bara för att du är ps nörd.

Maria
Publicerad: 2010-03-03 / 21:44:37 Blogg: http://various.blogg.se/

Åh vad fin den blev! :) Du råkar inte ha en före-bild också, så man kan se skillnaden?sv: Avatar såg jag riktigt tidigt, redan i slutet av december. Så när alla andra hypade Avatar så hade min hype redan lagt sig. :P

Den här kommer jag troligen att se mycket senare än alla andra, om jag ens får möjlighet alls att se den. Lite knepigt det där att komma sig in till stan, eftersom det inte går bussar från där jag bor.

Lovisa
Publicerad: 2010-03-04 / 16:35:10 Blogg: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

JA MEN ursäkta mig då. tänk om det råkade vara en komplimang host

Maria
Publicerad: 2010-03-06 / 13:58:12 Blogg: http://various.blogg.se/

sv: Vilken tur att det fanns en till där som du kunde fotografera :) Oftast minns man ju inte exakt hur stor skillnad det faktiskt blev om man inte har bildbevis.

Jättesnygg blev den i alla fall.Jo det är ju tur att det finns föräldrar och syskon som kan skjutsa ibland. Jag hoppas på att min storebror också vill se den, så kan jag ju följa med honom. ;)

Gustaf
Publicerad: 2010-03-08 / 12:16:14 Blogg: http://sorlinmusic.blogg.se/

Stilig stol! Skulle definitivt kunna tänka mig att vila bakdelen på den där!


Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: