2010-05-25 / 19:04:21

Musik - vårregn

I brist på annat passar jag på att tipsa lite om ett så otroligt bra band som jag hittade häromdagen.
Ladies and gentlemen - Metric!

Twilight GalaxyCollect CallLite härligt drömsk musik, det gillar jag. ♥

För övrigt är det näst sista veckan innan studenten, det börjar kännas lite nu tror jag. Stress över att få klar studentklänningen, stress över att komma bort från klasskompisar, och lite smånervöst är det också inför helgen eftersom jag drar till London då. Wish me luck!
2010-05-14 / 21:52:05

Illustration - Tusch, ProMarkers

Satt i flera timmar och skissade på en teckning igår som jag blev väldigt nöjd med. Dessvärre klantade jag till det när jag skulle färglägga... Måste skaffa mig fler ProMarkers i hudtoner så att inte skuggorna blir alltför mörka!

Eftersom jag inte har skaffat mig någon scanner än så får foton duga (även om de inte alls gör teckningen rättvisa).Verkar som att jag alltid tycks klä tjejerna i moderiktiga (?) kläder, trots att jag själv inte klär mig i sånt här. Jag skyller på att det är roligt att rita. Och breda ögonbryn är så snyggt! ;)

Uppdatering: Kanske även skulle säga att det är jag som layoutat den här affischen? Skissade upp en "spelman", fixade till linjerna i Illustrator och färglade i Photoshop. I Uppsala sitter den uppe lite överallt, rätt skoj även om jag inte är sådär jättenöjd med hela affischen. :)
Jag är alltså rätt delaktig i årets musikal, med designen av musikalbloggen med. ;)
2010-05-13 / 14:16:40

19 är väl ingen ålder?

Idag fyller jag år, det firar vi med ett suddigt foto på mig och lite blommor.

Kategori: Allmänt //
3 kommentar/er
2010-05-02 / 12:41:49

När man har tur...

Är på strålande humör idag, förkylningen är på väg bort och så fick jag ett trevligt mail av Stylissimo-Essi där det stod att jag vunnit i deras tävling! Jäklar vad jag ska se snygg ut i min nya ring sen. ;)

Bild: Stylissimo

Kategori:
12 kommentar/er
2010-05-01 / 12:04:18

Skrivbordsunderlägg - Maj

Ny månad - nytt skrivbordsunderlägg. Detta gjorde jag för några dagar sedan och det var faktiskt rätt skönt att få byta.Det kanske inte syns så jättebra, men i kalendern till höger så är 13 inringat. Varför? Då fyller jag år! ;)