2010-10-30 / 12:11:38

Designer till salu

Vill du ha en ny design men vet inte hur den ska se ut? Då är dessa designer ett bra alternativ.
Text och bilder byts ut så att designen passar dig, och du får en fin design till ett billigare pris än om du beställer en personlig.

Klicka på bilderna för att komma till respektive design, samt information om hur du går tillväga för att köpa en.

OBS! Jag säljer endast ett exemplar av varje design, så det är först till kvarn som gäller!

Kategori: Till salu //
6 kommentar/er
2010-10-23 / 11:42:23

Information - check!

Sådär, nu har jag fått upp ett litet informationsinlägg om mig själv - känns bra!
Nu är det för lite text i menyn istället, smärre bakslag.

Nåja, läs om mig här! :)

Kategori: Allmänt //
5 kommentar/er
2010-10-17 / 15:02:09

Design - Anna

Tredje och sista exemplaret av Utförsäljningsdesign nr 14 köptes av Anna, och så här blev resultatet:

Klicka på bilden för att besöka hennes blogg.

Kategori: Design //
11 kommentar/er
2010-10-16 / 23:17:12

De e så vi göre

Jaha, så låg det en bild i menyn och jag har lite blandade känslor angående just det.
Jag är liksom inte så stilren så jag passar inte in i menyn. ;D Jag ska nog slänga ihop ett Om mig-inlägg nån dag sen, och lägga bilderna där istället. Det blir nog bra!

Idag har jag inte gjort nånting alls förutom designat lite och läst en hel manga. Vilket liv jag har! Usch, jag får nästan ångest av alla saker som ska göras. Ringa trafikverket, ringa trafikskola och boka lektioner, ringa arbetsförmedlingen. Bör tilläggas att jag har väldigt svårt att prata i telefon. Eller ja, inte svårt kanske - men det är verkligen inget jag gör för skojs skull om man säger så. :p

Det här känns ju verkligen inte som ett onödigt inlägg...
Jag lägger in en bra låt så känns det mindre onödigt; The xx – Intro

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2010-10-14 / 22:21:33

Ny design - Blue Beauty

ÅÅÅÅH vad skönt att äntligen få lägga in den nya designen! Det har kliat i fingrarna hela veckan ska ni veta.
Stilrent, as always in mah blaaag. Och blått såklart. Funderar även på att lägga in en profilbild men måste först ha en bra sådan. Jag återkommer om det!

Åh, just det - jag har ju kommit hem från Falun nu. Trött som jag-vet-inte-vad i ryggen, i resten av kroppen - för att inte tala om huvudet. Jag har inte fått paus på nätterna heller utan övningskör duktigt då med (i sömnen alltså), så det är väl inte så konstigt.

Uppdatering:
Jaha, så hoppar bloggen nån pixel fel i Internet Explorer. Kul att veta när man inte orkar försöka fixa till det. (Koden till kommentarsinfon verkar också skilja sig mellan olika webbläsare, så bakgrundsbilden syns inte i Explorer. Dumma webbläsare, gå och dö.)

Kategori: Design //
3 kommentar/er
2010-10-13 / 17:24:28

Teoriprov

Hade en lektion igår och en imorse, båda gick käpprätt åt skogen. Inget vidare att lämna körskolan med tårar i ögonen och risk för sprucken röst, tur att man har Gabbi som peppar och förstår (vad skulle jag göra utan dig?).
Ofokuserad, inte riktigt med när jag körde - det var problemet. Missade skyltar och var helt virrig.
När lektionen imorse var över pratade jag med min körlärare och när han frågade om jag ville köra upp imorgon eller inte sa jag att jag hellre tar det när jag känner mig säker på min körning.
Skönt att ta beslutet på nåt sätt och så var tårarna där igen, troligen för att en stor press liksom släppte. På väg till teorinprovet var jag minst sagt deppig, men sen skärpte jag till mig.

OCH KLARADE TEORIN!

52 av 65 (+ 5 kontrollfrågor) var godkänt, jag fick 61 poäng och kunde inte vara mer nöjd med resultatet. Nu slipper jag känna att jag inte kommer hem med något från Falun. Visserligen hade jag ju ändå haft med mig nya kunskaper hem, men något lite mer konkret som ett godkänt teoriprov känns lite mer som en seger.
Nu har jag flyttat uppkörningen till november istället, och det känns jätteskönt!

Körlektionen efter teorin gick såklart jättebra, kanske var jag omedvetet nervös över provet. Man kan inte låta bli att fundera över om jag hade klarat uppkörningen om jag inte avbokat den, men nu är det gjort. Bättre göra det ordentligt än göra något man inte tror på!


Kategori:
2 kommentar/er
2010-10-11 / 13:09:03

Av och på

Hallå i stugan! (Okej, det roliga var att jag sitter i en för tillfället, ni kan sluta skratta nu.)

Helgen gick fort, den bestod av en sisådär 22-23 parkeringar och lite kik i motorn på bilar (båda var hemläxor från trafikskolan, detta är alltså inget jag gör varje helg. *host*). Idag var det så upp till bevis för körläraren min, men särskilt imponerad lär han inte ha blivit eftersom de två parkeringar jag hann med att göra idag inte räckte till riktigt... Men med tanke på de futtiga 6 timmars sömn jag fick i natt var det nog ändå rätt hyfsade parkeringar.

Fick köra av- och påfarter idag, samt navigera efter skyltar. Dessvärre hade jag inte satt i linserna, vilket är det bättre av mina två medelmåttiga synalternativ (med andra ord hade jag glasögon idag). Fick lite smått panik när jag inser att jag måste köra ganska nära skyltarna för att överhuvudtaget se vad som stod på dem - och missade därför lite andra skyltar på vägen... Inte bra. Resten av veckan blir absolut en linsvecka, närmar sig ju uppkörningen nu!

Huvva, jag börjar bli nervös.

Kategori:
1 kommentar/er
2010-10-10 / 17:48:44

Nörd loggar in

It's alive!

Ja, datorn har levt i några timmar och lever fortfarande, jag vet inte vad jag ska tro. Jag trodde den skulle stänga av sig av överhettning efter bara några minuter men så fel jag hade - och vad bra det är!
Nu håller jag tummarna för att jag ska slippa köpa en ny fläktbräda... *peppar peppar*

Har suttit och petat på den nya designen och känner mig jäkligt nöjd med vad jag åstadkommit hittills.
A sneak peek you say?

Klicka här då!

(Ber om ursäkt för kvalitén, jag orkade inte öppna Photoshop så det blev Paintversionen idag.)

Kategori: Allmänt //
2 kommentar/er
2010-10-10 / 12:33:51

Datorkrångel och designfrustrationer

Okej, ikväll bär det iväg till Falun igen - sista rycket nu!

 

Lånar min systers dator för tillfället, och stör mig så där precis lagom mycket på det mindre skrivbordet, avsaknaden av mitt Photoshop (PS Elements duger inte på långa vägar), avsaknaden av en ordentlig touchpad, avsaknad av...

Ja, ni fattar. Min dator är bättre.

 

Det värsta är nog att jag inte får tag på mina typsnitt som jag samlat på mig under några månaders tid - I NEED THEM! Blir därför inte så mycket ändringar på min nya design som jag skulle velat. Suck.

 

Nåväl, ryktet går att Gabbi ska ta med sig sin dator till Falun, så antingen hör ni av mig den kommande veckan, eller så gör ni det inte. Bra att veta liksom.


Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2010-10-09 / 11:47:23

Home sweet home, why don't you leave me alone?

Efter ännu en vecka i Falun är jag nu hemma, trött som sjutton just nu och jag har en tendens att reta mig på de minsta saker.

 

Fläktbrädan till min dator har gått sönder, eller rättare sagt så har sladden till fläktbrädan blivit söndermosad tack vare mina ypperliga packningsinsatser. Nu måste jag köpa mig en ny och med min ekonomi är väl inte det vad jag önskade mig riktigt... Att jag aldrig lär mig.

Nåja, nu slipper jag i alla fall släpa med mig datorn tillbaka till Falun. Vikten på dator + fläktbräda och såklart storleken på alltihop sänkte ju helt klart betyget på bärbar-skalan, så nu blir det troligen lättare att packa.

Synd bara när det var så nice att ha med sig datorn. :/

 

Just ja, halkbanan är avklarad. Dessvärre går det inte alltid att lita på blogg.se så jag skrev ett inlägg på blogspot.com istället, finns att läsa här.

Nästa gång blogg.se strular flyttar jag.


Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2010-10-06 / 12:57:53

Halkbanedagen

Idag är det dagen med stort D - Risktvåan a.k.a. Halkbanan. *hotfull trumvirvel*

Hade en dubbelkörlektion idag kl 9 som gick jättebra, jag fick ett mål att åka mot och fick sedan navigera lite själv via skyltar, gick jättebra! Sen svängde vi in på hinderbanan, där man skulle köra slalom mellan några koner först, sedan backa och köra tillbaka - på 40 sekunder.
Jag körde banan ca fyra-fem gånger och klarade banan på 35 sekunder som bäst - det är jag jättenöjd med!

Haha, första gången jag körde klarade jag det på 60-70 sek., och en gång fick jag motorstopp när jag skulle backa. Jag var på väg att ge upp då men min körlärare sa att jag skulle fortsätta och då fick jag ändå en hyfsad tid - 43 sek.

Duktig jag! ;D

Nu sitter vi här i stugan och väntar på att klockan ska bli halv 3 halv 4 så att vi kan köra lite halkbana med. Lite nervöst är det men det ska bli så skönt att få det gjort!

Kategori:
4 kommentar/er
2010-10-05 / 19:29:27

Fyndigt värre!

Sådär, andra körlektionen avklarad och denna gick mycket bättre än den första!
Visserligen var det mest rondeller på schemat då, men jag tror att det hjälpte mycket att ha rätt inställning. Sen körde jag några små och knepiga korsningar inne i samhället, och även en och annan enkelriktad gata.

Jag tror att det gick bättre nu för att jag fick känna att jag kunde i början, med rondellerna. Den känslan höll sig kvar och så gick allt som en dans!
Och just ja, jag gjorde min första omkörning idag och den gick galant! :D

Imorgon är det halkbana, jag är lite nervös men tänker att jag inte ska stressa upp mig i onödan. Med rätt inställning kommer man långt!

Kategori:
1 kommentar/er
2010-10-05 / 13:16:39

Körlektion

Har haft den första av två dubbellektioner idag, blev små små enkelriktade gator samt trafikljus och lite cirkulationsplatser.
Jag har fortfarande problem med att hinna se alla skyltar efter korsningar och när jag kör in på nya gator, samt att inte använda kopplingen så mycket. Sedan måste jag öva på svängarna vid små gator, jag svänger antingen för sent eller för tidigt - vilket innebär att jag kommer in för långt ut på mötandes körfält resp. kör upp med bakhjulen på trottarkanter etc.

Kände mig väldigt slö och seg, och självförtroendet sjönk för varje "Jobba på med ratten!" och "Mindre koppling och mer gas!". När körlektionen var över kände jag för att sätta mig i ett hörn och gråta en stund, men efter lite peptalk med gamla goa Gabbsan så var jag på fötter igen.

Jag påstår ju att jag är en obotlig optimist, då kan man inte tjura över såna småsaker. Upp på hästen igen!

Och med det här inlägget inviger jag även en ny kategori - Min väg mot körkortet. Enjoy!

Kategori:
1 kommentar/er
2010-10-04 / 19:12:18

Tågalkisar och högerregler

Och så var jag tillbaka i Falun igen!

Nu har jag haft en körlektion + en teoriföreläsning, samt installerat mig i den nya stugan. Kan lugnt säga att sängarna verkar mycket mer lovande än de vi hade på vandrarhemmet förra veckan, både mjukare och bredare.
TV och internet existerar (tack för det!) och vi har ett litet kök.
Imorgon blir det 2 dubbellektioner fr.o.m. 10.45 (vilket även betyder s o v m o r g o n) och sen slapp resten av dagen. Kan ju även tillägga att jag måste lära mig att hålla hårdare om pengarna, blir lite för många luncher ute och då stiger ju såklart utgifterna - inte bra.

Stackars er som inte gillar intensivkursinlägg, för nu blir det många. ;)

Kategori:
3 kommentar/er
2010-10-03 / 22:05:24

Adiós!

Jag var inte riktigt beredd på att åka tillbaka till Falun än, så beskedet om att åka tidigt imorgon istället känns verkligen inte fel!
Idag har varit en riktig slappardag, bara gjort det som fallit mig in. Dessvärre verkade inte packning vara en av sakerna på dagens prioritets-lista, så det fick göras nu istället... En god nyhet är att nu tog det bara knappt en timme mot förra söndagens ~5. ;D

Nåja, pepp på Falun är jag!
Vi höres.

Kategori:
1 kommentar/er
2010-10-03 / 15:53:47

Design - Emma

Emma ville ha en design i pastellfärger och skickade några texter som hon kunde tänka sig att ha i headern. Hon berättade att hon gillar pärlor och blommor och skickade även några bilder som hon ville ha med.Eftersom hennes blogg är lösenordsskyddad lägger jag inte in någon länk till den.

Kategori: Design //
0 kommentar/er
2010-10-03 / 13:13:54

Skrivbordsunderlägg - Oktober

Ny månad och jag har slängt ihop ett nytt skrivbordsunderlägg.Klicka på bilden för att se större.

Det blev alldeles för mörkt och dystert först, så jag lade in några äpplen. Hösten är ju inte så trist, trots allt!
2010-10-02 / 11:52:22

Hemma från Falun

Och så var man hemma! Sovit i cirka 12 timmar och fick lite huvudvärk på köpet.
Stackars Gabbi igår, jag fick psykbryt på henne fastän hon inte gjort nåt. Tåget var försenat och det var knappt att vi kom på en buss till Borlänge (som enda alternativ). Väl på bussen, med alla grejer ställda på bekväma platser och precis fastspänd, tappar hon mobilen och den glider iväg flera säten framåt.
Jag utbrister "Men Gabbi!" eftersom jag ju fattar att jag kommer få hämta den, för att jag sitter ytterst. "Kan du hämta den?" frågar hon och jag spänner ögonen i henne och får fram ett "NEJ".
Det var bara att krångla av sig bältet igen och hämta mobilen, och efter ytterliggare en stund var irritationen borta.
Förlåt Gabbi, det blev för mycket! Haha jag tappade verkligen humöret där.Det är nåt fel på blogg.se, jag börjar fundera mer och mer på att byta till blogspot.com.

Kategori:
3 kommentar/er