2010-09-30 / 19:13:43

Ytterliggare uppdatering

Sisådärja, nu har nästan hela veckan gått här i Falun, intensivkurs-räknat. Det har blivit en hel massa körlektioner, 6 st á 80 min styck, och idag var det Riskutbildning B - Alko & Drog. Att sitta i 3 timmar var inte vad min rumpa ville men så fick det bli, så nu är den avklarad. Halkbanan tar jag på onsdag nästa vecka, lite nervöst..!

Hur som helst har jag lärt mig väldigt mycket under bara den här veckan, lärarna på körskolan är helt otroliga och peppar en precis sådär lagom mycket samtidigt som de ger konstruktiv kritik. Kan ju säga att jag lärt mig mer under den här veckan än under de 2 år jag övningskört hemma, om man nu kan kalla det övningskörning. Kopplingstekniken jag lärde mig hemma var nämligen helt fel och måste slipas om helt, men det tar sig!

Under veckan har jag lärt mig;
- Backning
- Rondellkörning, korsningar med och utan trafikljus
- Krypkörning
- Järnvägskorsning
- Stadskörning
- Effektiv bromsning

Det sista var något jag lärde mig idag, att tvärnita alltså. Jätteläskigt i början men nu kan jag det i stort sett.

Nåja, det var en liten uppdatering av läget från mig. Imorgon blir det till att åka hem över helgen, sen är det bara 2 veckor kvar. Jag känner att jag kan klara det här! :D

Kategori:
4 kommentar/er
2010-09-27 / 19:53:39

Uppdatering från Falun

Jag tog med datorn i alla fall, och tur var väl det. För det visade sig att det finns internet här, helt gratis!

Nu var det ju inte det jag skulle skriva om, jag hade min första körlektion idag. Nervös var jag, men inte så jag flippade ur. Tvingade mig själv att föra en någorlunda normal konversation med min handledare, som är riktigt schysst! Efter några småjusteringar av bilsäte, backspeglar m.m. bar det ut på vägen (handledaren frågade mig om jag tyckte att jag var duktig nog att backa ut på gatan själv och köra direkt, och jag sa ja utan att tänka efter).
Mycket övning på dragläge, växling och lite mer backning blev det och handledaren tyckte det märktes att jag kört mycket själv - jippie! :D

Har även pluggat en massa teori idag, fick mitt första godkända teoriprov precis innan jag lämnade körskolan för dagen också - vilket såklart bara gjorde min dag ännu mer!

JAG ÄR SÅ PEPP PÅ KÖRKORT NU ATT DET INTE ÄR KLOKT! Skönt att ha med sig Gabbi också, tillsammans klarar vi det mesta. :)

Kategori:
1 kommentar/er
2010-09-26 / 14:06:45

Off I go

Okej, nu drar jag mot Falun och siktar in mig på körkortet!
Hemma igen på fredag!

Kategori:
1 kommentar/er
2010-09-25 / 18:46:15

Design - Camilla

Camilla kontaktade mig angående Utförsäljningsdesign nr 14.
Hon skickade de fyra bilder hon ville ha i headern, samt en profilbild. Hon ville endast ha namn i headern, samt en informationstext i menyn.Klicka på bilden för att besöka hennes blogg.

Jag borde verkligen packa inför Falun, men har skjutit upp det hela dagen. Funderar även på att släpa med mig datorn, i alla fall nu första veckan. Sen får vi se.

Kategori: Design //
3 kommentar/er
2010-09-24 / 18:35:54

Lite ändringar

Okay, here's the thing - blir lite ändringar här de kommande tre veckorna.
Varför? På söndag drar jag till Falun och siktar in mig på ett körkort, och då har jag varken tid eller möjlighet att göra några designbeställningar.
Så, jag skjuter upp det hela lite. Ni får såklart höra av er om ni känner att ni kan vänta nån vecka på designen, men jag kommer inte börja med designerna förrän jag är helt hemkommen igen.

Alltså - jag gör inga designer förrän runt 16 oktober.

Capisce? Sen var det en tjej som mailade mig och tyckte mina utförsäljningsdesigner var dyra, vilket retar mig lite. Hur mycket tid lägger jag inte på en design liksom? Nej, jag tycker mina designer är billiga ändå jag.

Kategori: Allmänt //
5 kommentar/er
2010-09-19 / 22:44:54

Internetkrångel

Har lite problem med internetuppkopplingen för tillfället, skjuter upp bloggen några dagar tills jag är säker på att jag kan svara på era kommentarer utan att det tar flera timmar (överdrift, men internet är inte att leka med som det är nu).

För övrigt ska jag till arbetsförmedlingen imorgon och på torsdag, känns skönt att jag äntligen börjar komma nånvart. På söndag åker jag och Gabbsan till Falun på intensivkurs, så det är mycket plugg som gäller just nu (minst en gång om dagen i alla fall).

På återseende!

Kategori: Allmänt //
11 kommentar/er
2010-09-14 / 15:40:44

Design - Angelica

Sådär, nu är Angelicas design på plats! Hon var den enda deltagaren i min designutlottning så hon var en given vinnare. ;DKlicka på bilden för att besöka hennes blogg!

Kategori: Design //
9 kommentar/er
2010-09-13 / 13:56:54

Design - Lina

Tina kontaktade mig angående utförsäljningsdesign nr 14. Texten i headern skulle vara "Tina Elisabeth" som namn, och "Now or never lixom, pang på rödbetan" som motto. Utöver detta skickade hon fyra bilder hon ville ha i headern + en presentationsbild och text.Klicka på bilden för att besöka hennes blogg.Filerna till den ursprungliga designen försvann dessvärre när mitt USB-minne gick sönder, men som tur var gick den att återskapa. Utförsäljningsdesign nr 13 däremot är lite knepigare så den har jag inte orkat göra om, vilket gör att denna inte går att köpa.

Kategori: Design //
4 kommentar/er
2010-09-08 / 22:33:13

Det finns dagar det borde finnas fler av

Idag har jag tvättat fönster och umgåtts med en väldigt fin person.
Nu blir det stickning i nån halvtimme och sen sängen. Upp tidigt imorgon och tvätta fönster - igen.En fin låt att lyssna på; The Pretty Reckless - You

Kategori: Allmänt //
13 kommentar/er
2010-09-04 / 21:31:19

Design - Lovisa

Mycket designrelaterat här nu, här är en design jag gjort till min systers blogg;
Klicka på bilden för att besöka hennes blogg.

Kategori: Design //
8 kommentar/er
2010-09-04 / 14:28:42

Designutlottning!

Det var längesen nu, men nu är det återigen dags för en designutlottning!Klicka på bilden för mer information.
2010-09-03 / 20:20:44

Design - Rebecca

Min vän Rebecca ville ha en design i lite dovare toner, beige och brunt.
Förutom det ville hon ha sitt namn i headern, resten fick jag fria händer till.Klicka på bilden för att besöka Rebeccas blogg.

Kategori: Design //
1 kommentar/er
2010-09-02 / 21:21:35

Skrivbordsunderlägg - September, september

September är här!Klicka på bilden för att se större!

Känns lagom optimistiskt att slänga in en massa röda löv eftersom de flesta faktiskt sitter kvar på träden och är mer gröna, men ja. Acceptera den snarliggande framtiden kanske man kan kalla det?
2010-09-02 / 10:22:22

Design - Eva

Eva ville ha en stilren design med lite retrokänsla. Hon berättade att hon tycker om Lady Dahmer's designer och skickade en massa bilder som jag fick använda som jag ville.
Rubriken skulle vara "Ungar på löpande band", och utöver detta ville hon även ha kvar sin gamla meny uppe i headern (denna uppgraderade jag lite till en dropdownmeny) samt en enskild meny för annonser.Klicka på bilden för att besöka Evas blogg.

Kategori: Design //
0 kommentar/er
2010-09-01 / 13:09:57

Design - Lina

Lina ville ha den här designen, men eftersom den var såld ville hon ha en som liknade den istället.
Texten i headern skulle vara "I huvudet på Gotti", samt "Nobody's perfect. I am nobody." Andra önskemål var en dropdown-meny och signatur efter varje inlägg, och så lade jag även in en footer som matchar headern.Klicka på bilden för att komma till Linas blogg.

Kategori: Design //
2 kommentar/er