2011-08-31 / 19:00:44

Somebody that I used to know

June tipsade om den här låten och efter att ha lyssnat på den tre gånger (och fortfarande inte fått nog) måste jag nog tipsa den vidare jag också. Killen som sjunger har riktigt häftig röst, och jag gillar videon.Ska nog spana vidare på andra låtar med det här bandet, det låter så lovande!
2011-08-31 / 15:43:40

Städryck och färggranna detaljer

Ledig dag idag, som spenderats på Arbetsförmedlingen och ... mitt rum. Fick ett städryck (ganska praktiskt egentligen, man riktigt njuter av att göra rent och fint) så nu är mina "vuxenpapper" sorterade fint i en pärm och dammråttorna som gjort sig hemmastadda omplacerades till dammsugaren.

Sugen på att göra om är jag, tapeterna på rummet mitt har en så tråkig blå färg (med barnsligaste djurbården - så går det när jag som 12-åring fick välja) och jag längtar efter något ljust och lite mer neutralt. Ljust pistagegrönt, syrenlila eller latteskum-beige är funderingarna just nu, vi får se varthän detta leder...


Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2011-08-22 / 20:51:02

För framtida inköp

Lindex alltså, bästa affären jag vet. Lagom till stadsvisiten kommer några trevliga små rabattcheckar á 30% hem, precis vad jag behövde!

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2011-08-15 / 22:25:09

Design - Blue parachute

Förresten, det har ju hänt lite med designen. Jag behövde lite förnyelse men hann/orkade inte med alla ändringar på en gång, så först ikväll blev det helt klart här (tror jag).Åh så skönt att bli av med den knepiga designen (alla skuggor m.m.) och gå över till något betydligt enklare.

Kategori: Design //
2 kommentar/er
2011-08-15 / 20:18:07

Vem är du som läser min blogg?

Jag har aldrig riktigt funderat på det förrän precis nyligen men nu blev jag väldigt nyfiken - vem är du som läser min blogg?
Skriv en liten kommentar och säg hej, berätta gärna lite om dig själv och varför du läser min blogg.
Det skulle vara så kul att veta!

Jag börjar; Jag heter Isabell och är 20 år, är en oftast glad person som tycker om att träffa nya människor och därför trivs väldigt bra som butiksbiträde på en inredningsaffär här i närheten. När jag inte jobbar ser jag ett eller två avsnitt av Skins och äter alldeles för mycket godis.
Din tur!

Kategori: Allmänt //
4 kommentar/er
2011-08-05 / 22:08:04

Hair we go again

En liten uppdatering om vad som händer med håret kanske vore på sin plats? Det har trots allt hänt en del på den fronten sedan sist. Jag hade ju problem med fett hår bak i huvudet, detta startade jag en tråd om på lockig.se där jag fick många bra tips - nu sköljer jag noga, noga på mitt "problemområde", delar upp håret i sektioner och lyfter lite hår för att kunna skölja rent under t.ex.

Fick syn på en ny serie produkter på Hemköp, små vita balsamflaskor med fin design som går under namnet Såklart, jag kikade på innehållsförteckningen några gånger men vågade inte köpa hem något eftersom jag inte riktigt fått kläm på vilka ämnen man bör undvika. Men så fick jag syn på en tråd på lockig.se (väldigt bra sida måste jag säga), där andra rekommenderade detta balsam. Köpte på mig ett sådant och gillar verkligen resultatet! Till skillnad från andra balsam löddrar detta nästan, så det är lättare att fördela i håret. Inte innehåller det några färger eller parfymer heller, och är dessutom lite snällare mot miljön. Ett annat av många plus är det faktum att det är billigt.It's a keeper!

Kategori:
8 kommentar/er
2011-08-02 / 14:12:25

Vackraste på jorden

Ibland är det ju så man undrar om besöksstatistiken har fastnat eller något, för den pekar glatt på 70+ besökare varje dag. Bloggen kanske är mer populär när jag faktiskt inte skriver något? :p

Hur som helst, det är augusti och jag får lite småpanik för att det, i alla fall för mig, är sista sommarmånaden. Jag vill inte ha höst! Jag vill ha sommar, sommar, sommar.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er