2011-06-18 / 22:58:33

Forever Young

Jaha, så var Greek färdigsedd. Bra serie från början till slut med sina omkring 40 avsnitt, skratt och tårar.
I'm gonna miss you guys!Se den.

Kategori: Allmänt //
9 kommentar/er
2011-06-16 / 08:58:20

Upptagen

Jag jobbar 10-19 i i stort sett varje dag fram till nästa onsdag så det blir inte mycket tid över till bloggen - och har man turen att få lite sol på sig är datorn inte heller något lockande alternativ.

På återseende!

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2011-06-11 / 19:26:48

Mer jobb!

Åh, just det. Jag fick inget samtal från heltidsjobbet jag berättade om, lika bra det för då kunde jag tacka ja till alla jobbtillfällen på butiken! Tror jag fick jobb alla de dagarna med, riktigt kul! :D

Idag jobbade jag första långa dagen, långt pass men roligt. Jag gillar att stå i kassa, det är så kul! Imorgon är jag ledig och sedan jobbar jag hela nästa vecka, sedan är det mer jobb veckan därpå men exakt hur mycket har jag inte hunnit memorera. Jätteroligt är det i alla fall! :)

Kategori: Allmänt //
5 kommentar/er
2011-06-07 / 23:03:51

Jobbigt

Jobbar ju extra på en liten butik som jag tycker är så roligt, man vet aldrig vad som händer och jag trivs så bra! Dessvärre är det just extrajobb, så jag vet inte hur mycket jag får. Har nyligen fått ett schema för sommaren, tanken är att man ska höra av sig om vilka datum man kan jobba.
Jag vill fylla i allihop - men jag kan inte.

Väntar nämligen samtal från ett annat jobb, som är heltid i nån månad under sommaren. Helst skulle jag jobba på den lilla butiken så mycket det bara går, men hur bra jag än trivs där kan jag inte prioritera på det sättet - får jag det andra jobbet kommer det först, och sedan extrajobb om det finns plats över.

Nu hoppas jag bara att jag får det där samtalet från heltidsjobbet imorgon, så att jag vet hur jag ska göra. Så galet knepigt det kan bli, men det ska fungera på ett eller annat sätt! Håll tummarna för mig.

Kategori: Allmänt //
7 kommentar/er
2011-06-06 / 16:55:05

No wall(et)flower

Uups, så var en beställning på e.l.f. gjord...
Fri frakt t.o.m. imorgon kl 11.00 med koden BOMBSHELLEU - bara att passa på alltså! Nu ser jag fram emot att få hem grejerna, har varit så sugen på ett korallrött nagellack och så följde lite andra grejer med också. Billigt billigt!Väntar även på en beställning från ellos, två par skor + underkläder för under 500-lappen tycker jag är helt okej ändå. Ett par av skorna har jag kollat på lääänge, men 400kr tyckte jag var lite dyrt. 160kr känns helt klart överkomligt. ;)

2011-06-02 / 21:19:54

Det där med bloggpaus...

Hej hej, jag har gult nagellack och vet inte om jag älskar det eller ej. Måste även visa min hellugg version 2 (hur jag tänkte när jag skaffade rak lugg är och förblir ett mysterium, det här passar mig ju mycket bättre!) och det multipla antalet fräknar på och runt näsan som jag gillar skarpt.


Jag jobbar lite extra just nu, på en mysig liten butik. Det var väl ungefär det jag ville säga, att jag mår bra och att det är skönt att slippa pressen att spotta ut produktiva blogginlägg. Fast jag kollar ju bloggen varje dag, efter kommentarer att svara på m.m.. Bloggpaus är nog inte min grej egentligen, men det är okej.

Kategori: Allmänt //
8 kommentar/er
2011-06-01 / 23:11:06

Det finns så mycket fint där jag är, just nu