2012-06-28 / 15:06:22

Hur går det med håret?

Det var ju flera månader sedan jag uppdaterade angående håret, men jag kan lova er att jag håller fast vid bm ännu!I natt sov jag med en sockbun och vaknade upp med ostyriga lockar åt alla möjliga håll. Efter några timmar är detta vad som är kvar av lockarna. Och ja, nu ser ni att tandställningen är borta! :)Borstat hår. Dessvärre har jag inte lyckats lägga borsten helt åt sidan, jag försöker men får världens knutar i underhåret bakpå huvudet. Gissar att det inte blir mycket bättre av att jag sliter på dem med borsten heller, jag är mitt i en ond borstcirkel... Några tips?Ruskigt oskarpa bilder som jag tog för någon vecka sedan, så här är alltså mitt hår längdmässigt just nu. Någon decimeter till vill jag allt ha innan jag är helt nöjd!Och bara sådär slänger vi in en bild på mina nymålade naglar också, med favoritnagellacket Lumene Natural Code i färg nr 6, Stand out. Nuförtiden känns det extra lyxigt att måla naglarna i någon skrikig färg eftersom jag jobbar så mycket, och därför bara använder mest transparent nagellack för att få naglarna lite roligare.
Anne på Nailtastic har mycket bättre bilder på det!


Kategori:
1 kommentar/er
2012-06-20 / 21:41:03

33 waysLite tänkvärt sådär. Fast jag hade faktiskt hunnit vara lite kreativ innan jag blev inspirerad av denna bild, känn på den! Helt otroligt, det var så länge sedan jag ritade något. Och dessutom färglade. För att inte tala om hur länge sedan det var som jag blev nöjd! Lite ledighet kan göra gott.
2012-06-20 / 13:42:33

Shine

Ledig idag, och tänk vad passande att solen skiner som aldrig förr! Jag jobbar hela midsommar så nu tänker jag ta vara på dagen ordentligt. Sol sol sol!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er