2012-11-30 / 17:44:32

Savannah

En skanner hade ju varit på sin plats just nu, jag antar att jag snällt otåligt får vänta på dagsljuset imorgon isället. Det här med bakgrunder är nog inte riktigt min grej när de är alltför detaljerade förresten. Som savannen jag ritade av t.ex.


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2012-11-29 / 22:57:33

Smash

Roat mig med att kolla lite på Smash, riktigt bra faktiskt! Den påminner lite om Glee, fast vuxnare :)


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2012-11-29 / 20:22:33

Så många alternativ

Jag har bestämt mig för att börja plugga igen. Arbetslivet som det är nu - eller som jag är nu, kanske lite av båda - fungerar inte, jag känner mig bara lurad och har ingen direkt utbildning i ryggen som stärker varken mig eller tron på mig själv.
Så, nu letar jag plugg som bara tusan. Självklart lite sent för att börja både höst- eller vårtermin, typiskt. Men jag SKA! Ska ändå betala av bilen så länge så det får ta lite tid, bara jag vet att jag är på väg någonstans. Att jag har ambitioner, och vilka dom är.

Nackademin, det har ju varit något av en dröm att få läsa Interaktionsdesign där. Nu klickade jag mig in på deras hemsida och av någon anledning är denna utbildning inte sökbar just nu?!?!? Frustrerande, men så börjar jag kika på de andra designutbildningarna och kan faktiskt tänka mig att läsa dem också (halleluja!);

- Förpackningsutvecklare/-designer
- Digital Graphics

Mycket dator samtidigt som jag får använda mig av min kreativitet, det låter väl inte så tokigt? Skrev upp mig på ett påminnelsemail när det börjar bli dags att söka, så funderar jag på fler alternativ under tiden. Klart slut, for now.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2012-11-26 / 23:31:00

Sunset

Och bara sådär gick en annan teckning före i skapandeprocessen, en sån där härlig en som bara flyter på och där man testar lite nytt som man även blir nöjd med - what's not to like liksom?

Nya tekniker jag testat är
1. blyerts under promarkers (även om detta känns väldigt gammalt, som att jag använt det förr??),
2. bakgrund (gissar att ni tappade hakorna hela bunten) och
3. SKANNER! (vanligtvis brukar jag vilja hålla mig till engelsk stavning men i det här fallet är jag lite kluven, därav stavade jag ordet i fråga med ett k istället för c. Skannern är tyvärr inte min men låna får man faktiskt! Hoppas jag)
Måste klappa mig själv på huvudet för att jag är så duktig *klapp klapp*. :)
Game of Thrones-fans där ute ser såklart diiireeeeekt (skryt skryt) att jag inspirerats av Daenerys Targaryen, men detta var faktiskt omedvetet. Tills jag kom på att hon skulle ha mörka ögonbryn och silvervitt hår så klart, det ser man ju inte varje dag. Jag använde en referensbild på skönheten i fråga för att färglägga håret, och två referensbilder för husen samt himlen.
Det blev lite ofrivilligt blänk i pannan på henne, det får skannern stå för för jag har faktiskt inte använt den magiska vita gelpennan där. Och även om man använder skanner så är det svårt att få färgerna att stämma, hon har lite mer färg både här och där egentligen.

Oj vad med text det blev, så blir det nog när man känner sig så nöjd och glader. Och möjligtvis feberyrar lite. Nu kan jag somna med ett leende på läpparna!
2012-11-25 / 15:13:25

Straw

Vaknade med ett sugrör till strupe och har köpt mig blåbärssoppa, glass och halstabletter för att råda bot på jävelskapet. Söderte funkar också har jag märkt.
Annars kan man ju roa sig med att läsa viktiga humorbloggar av genierna Nanna Johansson och Kakan Hermansson. Inte fy skam!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2012-11-22 / 22:59:57

Jag tänker på er varje dag

2012-11-21 / 20:54:11

Man hör inte historien utan tårar

Jag blev så kär i serien Torka aldrig tårar utan handskar att jag inte kunde låta bli att köpa första delen av böckerna Jonas Gardell skrivit, som man byggt serien på.
Första delen av tre och den tog slut snabbt. Älskar att jag kan fördjupa mig i karaktärerna på det här sättet, det är så mycket dolt i serien som man liksom inte tänker på förrän man läser böckerna... Så upplever i alla fall jag det.
Andra delen av böckerna släpps i januari och jag är så sugen på att förhandsboka!

Kategori: Allmänt // Tips //
0 kommentar/er
2012-11-04 / 22:09:15

you don't know the way to his heart like I do

Blir en riktig följetong det här, det började med King Charles inspirerande skivomslag, fortsatte med inspirationsbilder och nu kommer musiken jag lyssnar på medan jag ritar så fingrarna blöder. Men bra blir det!

Vet inte riktigt hur jag kom in på den här musiken men jag gillar det! Lite udda så där. Go radio-funktion på spotify!
2012-11-04 / 16:05:40

No sé por qué

Skapar med penna och papper, hederligt tecknande. Det här kan bli bra! Inspiration;

2012-11-04 / 12:35:35

Mona Lisa

Här sitter man och lyssnar på King Charles i Spotify medan man förundras över skivomslaget till Loveblood. Och googlar lite, och det visar sig att killen ser ut nästan precis som på skivan?!?! Hur coolt.