2013-04-28 / 20:02:54

instafooood

jag är inte så jättebra på att laga mat än. men jag lär mig!
1. biffnudlar med kokt ägg. betyg: 1/5 2. färdig pizza som jag la paprika och purjo på, sen in i ugnen. betyg: 2/5
3. pasta med sås gjord på torsk, ägg, broccoli, vitlök och créme fraiche. betyg: 4/5 4. korvstroganoff. betyg: 3/5

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-04-28 / 19:57:07

bliatch

men alltså vad är det här, statistiken håller i sig? fortfarande helt clueless....
hemma sjuk, hemma-hemma faktiskt. mamma göder mig med gooood mat och jag försöker bara bli av med febern och den envisa förkylningen. riktigt uttråkad vilket medförde att jag lyfte pennan idag, för första gången på länge.testa klicka lite på bilderna för att se större.
annars då? jobb jobb jobb.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-04-14 / 16:43:54

ehhhh.....

varför har min statistik plötsligt fördubblats de senaste 2 veckorna? har jag missat nåt här? är jag roligare när jag inte bloggar? fattar nada.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-04-14 / 14:29:00

slut som artist

waooow vad långt ner min blogg hamnade på priolistan. om den ens är med?

jag har jobbat cirka 60 timmar den här veckan (om jag inte precis räknade helt fel, i så fall skyller jag på överarbetande hur som helst för en särskilt skön arbetsvecka kan jag ju inte direkt säga att det har varit) och har jobbat till mig en skön överkänslighet i mina fötter, speciellt tådelen (muchos intressantos jag vet).
huuur som heeelst är jag slut som artist, ett uttryck som jag snappat upp från jag-vet-inte-var. idag är det min första lediga dag på den här veckan och jag är både överlycklig och livrädd för TÄNK OM JAG BLIR SJUK och då faller ju hela nästa vecka för mitt lilla arbetsteam. nästa vecka ser ut att bli rätt tuff den med fyi. pengar pengar.

INSTAGRAMS: 1. inflyttningshjälp av nya rumskamraten 2. gos med samme närgångne herre igårkväll
3. roade mig med att måla naglarna, första gången på länge! 4. efter ca 10 min på jobbet insåg jag varför jag aldrig målar naglarna längre
5. hälsosam frukost framför tv:n 6. en inte riktigt lika hälsosam "måltid" på jobbet häromdagen *omnom*


den här veckan har det skitit sig totalt med allt vad träning heter, de snabba 15min promenaderna till och från jobbet har fått räcka för mig och mina stackars fötter.
imorgon får jag lön! ska firas med att köpa mig lite saker till rummet. tvättkorg, matta, gardiner, handduk, bäddset, blommor, lampa m.m. är vad jag behöver. kommer svida fint i plånkan min.

åh, just det. högskoleprovet är äntligen avklarat. resultatet? 78 poäng av 160. dör lite av skratt samtidigt som jag inte kan låta bli att vara lite imponerad, jag menar - jag pluggade ju knappt?

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2013-04-03 / 22:05:11

Impulsiv

Här sitter jag i mitt rum och lyssnar på Bonobo på Spotify, med "fel" hörlurar eftersom jag har de andra i mitt hyresrum. Har börjat flytta in lite saker nu, och imorgon sover jag första natten där! Wow wow alltså, det här gick bannemej fort. Jag har väl vetat att jag är impulsiv men fick verkligen bevis på det nu - från tanke till inflytt tog det bara typ en vecka..!

Jag ligger minus på sömnen, jobbar mycket och det är jobbsök till höger och vänster. Högskoleprov som jag inte hunnit plugga till. Saker jag vill köpa till rummet men inte kan förrän jag får lön om tio dagar (kom igen dåååå, skyndaaa). Som vanligt antar jag. Fullt ös medvetslös.instafood: sen kesella + frukt med te-frukost på jobbet igår, och pastamiddag med en riktig pärla till vän idag!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-04-01 / 21:23:02

check, mate

jäklar vad det gick fort från fundering till flytt, nu gör jag mitt allra bästa för att plocka ner mitt liv i lådor här. fast nån större stress är det väl egentligen inte, mycket blir ju kvar på rummet. förväntansfull? oja!jag älskar att göra listor. sen är jag så där härligt optimistisk vad gäller min handstil också, det är helt klart den finaste som finns om ni frågar mig!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er