2013-08-30 / 16:58:25

trötta ben

blä vad mina ben är trötta efter allt dansande igår. vi hade ju vår första sittning med två andra studentföreningar och det var skolramsor och dansande åt alla håll.moi och mitt slitna hår. måste hitta en bra frisör.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-29 / 10:34:07

nollningsdagar

oj vad jag inte hinner med så mycket annat än nollning just nu, dagarna är fullspäckade av lekar och sol! min klass verkar superskön och faddrarna som håller i det hela är både helt galet roliga och omtänksamma.
vi har en hel rad nolleuppdrag att utföra som ger poäng inför grande finale nästa lördag, då klassen med flest insamlade poäng vinner. uppdragen är allt från att fjäska inför staben till att bada i fontäner och göra klassflaggor och ramsor. vi har lagt ner mycket tid på vår flagga och det var så värt det, den är grymt snygg (handsydd och allt, de andras flaggor är knappt gjorda av tyg eller är pyttesmå (vår mäter typ 1,5 x 1 m))!det står ID för fan, ID är då en förkortning för interaktionsdesigner vilket är utbildningens namn. i:et är en spik för att vår studentförening heter SPIIK

igår hade vi teknikkampen, en kamp mellan vår klass och tre andra teknikklasser. vi är klassen med flest tjejer (dock bara 7 på 20 men ändå) och det lönade sig bra i smidighetsgrenar. vi hade sjukt kul!
i finalen var jag med, fick svepa ett rått ägg (bluäääh) och häva en cola för att sedan slänga mig nerför en presenning täckt med såpa. men det var det värt, för vi vann! :)så här ser jag ut på ett ungefär om dagarna, nollningsslipsen är ett måste. färgen på den visar vilken linje jag går :)
idag blir det strandhäng med en annan studentförening och lite lekar på det, men först ska vi fixa utklädnader till kvällens temasittning som har ett djuriskt tema. får se vad jag hittar på :)

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2013-08-25 / 22:11:02

framme!efter 6.5 timmars bussåkande och härlig värk i rumpan efter allt sittande är jag äntligen framme i KALMAR! känns ju helgalet, men jag gillar redan staden. den är mysig och faktiskt känner jag en temperaturskillnad ändå, så det märks att man kommit längre söderut. ;)
jag får hyra ett rum av en supertrevlig kvinna här, hon har precis visat mig vägen till universitetet där nollningen kommer äga rum så jag känner mig hyfsat säker på att jag kommer hitta rätt imorgon. :)

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-24 / 12:12:43

new computaaaahbeställde mig en asus vivobook s550 från dustinhome, sjukt snabb leveranstid - fick den efter 1.5 dagar! nu leker jag massa med kameran på den och roar mig med touchskärmen (vilket jag tyckte var en onödig funktion i början men det är ju superkul!). äter sista lunchen i lägenheten här i uppsala och ska snart bege mig mot centrum och träffa lite kompisar innan jag drar. väskan är så jäkla fet, glömde väga den innan jag drog men lätt över 20kg väger den. imorgon smäller det, kalmar here i come.....

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-18 / 14:19:00

you lost me when you lied

2013-08-18 / 11:25:37

cruzin'cruisade runt lite med en kompis och hennes mamma igår kväll, uppsala var fullt av veteranbilar (och några stackars epa-traktorer som polisen stannade). själv vinkade jag vilt och tjoade så mycket jag bara vågade på massa bilar och folk jag inte kände. härlig känsla! halsen känner av tjoandet idag kan man säga. :)


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-16 / 23:56:53

your smile is so wide and your heels are so high, you can't cry


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-16 / 15:07:00

klantigt

åh vad klantigt. här har man sin lilla handled som krånglar så det räcker ändå, och jag har lyckats vara hyfsat snäll mot den under jobbet de senaste veckorna. vad gör jag kvällen efter mitt absolut sista pass? jag lyckas på något märkligt sätt välta hela badkaret när jag skulle ta en dusch, och landar på handen som hör till min pajade handled. nu har jag fetont i lillfingerknogen.... bra jobbat.
nu är jag livrädd för att duscha och försöker stå så still som det bara går, samtidigt som jag tycker det hela var väldigt komiskt igår. alltså. ↓


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-14 / 13:06:00

silver coin

som vanligt är min blogg mest välbesökt de dagarna jag inte är aktiv, och som vanligt fattar jag nada. som vanligt måste jag även nämna detta ifall någon skulle ha ett svar på varför det är så här (vilket ingen har, som vanligt). nåja.

det var egentligen tänkt att jag skulle jobba fem dagar den här veckan, men jag har givit bort två pass så jag jobbar mitt sista pass imorgon. sista passet, hjälp. nästan ett år har jag jobbat där och nu ska jag bort. ena stunden är jag stolt som tuppen över mig själv och att jag vågar, andra darrar jag som ett litet asplöv i värsta stormen. det är lite kluvet det här, och jag har ångest över att behöva plocka ihop hela mitt rum här för att flytta nånstans där jag inte känner någon. samtidigt som det ska bli så skönt att få börja om på nåt vis. i kalmar vet ingen vem jag är eller vad jag gjort, jag får chans till en nystart. och jag får träffa en massa nya människor! sånt älskar jag ju.

har så frikkin mycket att göra känns det som;

- köpa dator (blir mest troligt en asus vivobook s550 efter rekommendationer från kunniga kompisar)
- köpa kurslitteratur (en bok klar, en annan är snart min)
√ ringa kalmarhem och kolla om det finns madrass och gardinstång eller om jag måste fixa det själv. samt kolla om man kan få tidigare inflytt pga...
- ... inget boende första nollningsveckan. aoch. något ska jag nog hitta på!

- boka tåg/flyg/whatever transport
- städa ur mitt rum här. jobbigast just nu tror jag. ångest.

√ och så får vi ju inte glömma att jag ska göra klart de sista skoluppgifterna. puh.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-12 / 12:46:59

no hesitating

waaah det är inte ens två veckor tills jag drar och jag har inte börjat packa än... för tillfället stressar jag klart med sista uppgifterna i it-kursen, synd att man skjutit upp sånt till nu. tidsoptimist, javisst!


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-06 / 14:06:48

hårsvallethåret bara växer och växer, och jag tror faktiskt att det är nästan lika långt som vid den här tiden förra året. dessvärre har jag börjat upptäcka fler och fler kluvna toppar så ett frisörbesök skulle sitta fint. nu hoppas jag bara att jag hittar en bra rutin för håret inför höst och vinter, förra året var jag tvungen att klippa av allt för att det trasslade ihop sig så fruktansvärt (jag är duktig halsduksanvändare så det bidrog nog en del).
ja, det var väl en liten uppdatering om håret i alla fall. annars fortsätter jag vara optimistisk vad gäller tid för att packa inför kalmarflytten. det kommer bli stressigt det här. :)

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-08-03 / 20:12:42

likgiltigt


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er