2013-12-17 / 21:45:38

Första försöket i 3DStudio

Efter många om och men lyckades jag äntligen slutställa mina första projekt i 3DStudio som var veckans uppgift. SÅÅÅÅ inte min grej.


Kategori: Övrigt //
0 kommentar/er
2013-12-15 / 15:38:00

Mitt 2013

2013 har varit ett omvälvande år, minst sagt. Vändning efter vändning, upplevelse efter upplevelse. Det har varit många tårar detta år men samtidigt har jag nog aldrig känt mig mer levande. I vanlig ordning måste jag ju såklart göra en årsresumé av året för att kunna gå tillbaka och jämföra, alltid kul.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade hemifrån, två gånger. Jag upptäckte även utelivet med allt vad det innebär.

Höll du dina nyårslöften?
Njä, det kan jag inte påstå. Jag hade ju ett som innefattade att endast äta godis en gång i veckan och träna minst lika ofta, och detta har ju minst sagt gått upp och ner beroende på humöret. Nyårslöften är nog inte min grej.

Något du saknat 2013 som du vill ha 2014?
En mer rak Isabell som säger ifrån när hon inte vill.

Största framgången 2013?
Med alla motgångar detta år har jag lärt känna mig själv, och börjar få förståelse för vem jag är och vad jag vill. Jag känner mig mer självständig. Och social!

Vad spenderade du mest pengar på?
Svaret här måste ju vara kläder.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2013?
Aviici - Wake me up, Imagine dragons - Radioactive, Rudimental - Feel the love, Icona Pop - I love it, Macklemore & Ryan Lewis - Thriftshop, Bat for lashes - Laura, Martin Garrix - Animals.

Läste du någon bra bok under 2013?
Inte vad jag kan minnas. Ett väldigt bokfattigt år, tyvärr.

Favoritprogram på TV?
Game of Thrones i vanlig ordning, men Walking Dead har ju härjat ett bra tag nu.

Finns det någonting som kunde gjort ditt år bättre?
Att tänka över mina beslut både en och två gånger till hade nog inte varit så dumt. Samt värdera mig själv högre.

Hur skulle du beskriva din stil 2013?
Det här året har jag tänkt mer på hur jag klär mig, helt klart. Tajta jeans och linnen, kjolar med bara ben, högklackat. Och så har jag ju även börjat sminka mig mer än tidigare.

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner. Att veta att detta bara varit en början på något fantastiskt. Att veta att jag kan om jag vill. Byta miljö.2013 har jag...

- fattat egna beslut.
- börjat plugga.
- flyttat hemifrån.
- lärt känna så många nya människor.
- skrattat som aldrig förr.
- lärt känna mig själv.

2013 har gått i utmaningarnas tecken. 2014 ska jag...

- lära mig mycket och få bra betyg.
- lära mig njuta av de små sakerna i livet.
- fokusera på mig själv, hålla i träningen.
- stå för vad jag tycker.
2013-12-12 / 14:30:28

Brist på snö

Här är en bild på mitt senaste projekt i Grafiska verktyg! Klicka för att se större. Blev riktigt nöjd. :)För tillfället har vi börjat med 3Dgrafik i denna kurs, svårt tycker jag som aldrig provat förr. Men det ska väl släppa så småningom. Dessutom har vi börjat med JavaScript i Klientbaserad webbutveckling vilket är alldeles för mycket logiskt tänkande för mig, jag fattar inte mycket. Men det ska väl släppa det med hoppas jag. Jag har ju haft tur hittills och haft förkunskaper inom både Photoshop, Illustrator, html och CSS så egentligen ska jag väl inte klaga. Jag har dåligt tålamod bara.

Nästa vecka åker jag hem till "norrland" igen, hur knäppt är inte det att det är jul om två veckor? Som vanligt har jag inte fått någon direkt julstämning än, det är knappt så det känns som december här än. Vi hade första snön här i veckan men den försvann igen och nu är det ganska varmt här igen. Känns som vår. Hoppas det finns snö hemma?

Kategori: Allmänt // Photoshop //
0 kommentar/er
2013-12-04 / 20:23:07

Två middagar

Två nya maträtter jag testat, med recept från Skippa nudlarna.Tonfisklasagne med keso. Tveksam till både tonfisk och keso egentligen, men då ägaren av Skippa nudlarna har en syster som älskar denna maträtt trots att hon egentligen inte tycker om tonfisk alls, kände jag mig lite mer säkrare på detta. Den innehåller även morötter och zucchini (har nog aldrig handlat zucchini förut) och var fantastiskt god! Passar även bra i matlådan till skolan kan jag lova. :)

Tomat- och purjopasta med ugnsbakad fisk fick bli dagens middag. Rev även ner lite zucchini för att bli av med den, och själva tomatröran blev väldigt god. Däremot hade jag nog lite för mycket pasta så det blev lite torrt. När jag värmer matlådorna som blev av resterna kommer jag nog blanda i lite créme fraiche för att få lite sås till det hela. :)

Kategori: Mat // Tips //
1 kommentar/er
2013-12-04 / 12:31:18

Dagens träning

Sisådärja, det blev lite gym idag med. Dock fick jag världens svettningar och kände mig nästa febrig när jag kom in på gymmet så det blev bara 5min X-trainer idag. Therese kände sig lika och trodde det berodde på att vi tränade igår kväll. Jag körde rygg och armar, vilket inte blir det direkt jobbigaste passet men det passade väldigt bra just idag - och svettades gjorde jag ju ändå. Hem och äta lite tonfisklasagne som jag gjorde häromdagen (supergott!) och nu ska jag snart bege mig till skolan för handledning inom Klientbaserad webbutveckling.
Veckans uppgift handlar om att försöka härma en bild på en webbsida så mycket man kan, man får endast en html-fil (som man inte får ändra något i) och sedan ska man styra utseendet med css. Trodde det skulle ta lång tid men vi är ett bra team vad gäller hemsidebyggande. :)
2013-12-03 / 22:01:44

Tillbaka på gymmet!

Åh, precis kommit hem från första gympasset på 2,5 veckor! ♥
Det var då mig förbannat skönt att både ta sig dit, vara där, och ta sig hem. Dessutom har jag beställt hem proteinpulver och questbars (proteinbars som knappt innehåller något socker, och mycket protein - vilket tyvärr är ovanligare än man kan tro). Idag blev det X-trainer 10 min, sedan mage. Det märks ju att man varit från gymmet ett bra tag, jag orkade inte lika mycket som jag hade velat, men det var skönt att få röra på sig. Imorgon ska jag dit igen, köra lite kondition innan skolan!
2013-12-01 / 18:21:00

Ångest.

Nu har jag varit förkyld av och till i två veckor och därav inte besökt gymmet sedan dess. Fy vad jag hatar detta, jag vill dit och röra på mig som vanligt. Jag får ångest av att sitta hemma och inte kunna röra på mig som jag vill. Promenader och lite cykel har det blivit, visst, men jag vill träna ben och mage och armar! Man känner sig aldrig så nöjd som efter ett bra gympass och nu är det alldeles för länge sedan. Jag tror det är mycket känslor just nu, pms blandat med hemlängtan. Behöver ta mig till gymmet för att rensa tankarna lite och känna att jag gör något bra. Hoppas jag kan göra det kommande vecka!