2013-07-31 / 17:57:43

dumb


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-07-30 / 11:04:48

lovely

skulle kunna bli en riktigt bra dag detta, upp i tid efter inte alltför många timmar sömn (utvilad helt enkelt), skrivit på kontraktet för studentrummet och så inser man att man bara har TVÅ uppgifter kvar i sommarkursen istället för fyra som jag först trodde. good times!listan byggs visserligen på allt eftersom, men jag lyckas pricka av några punkter här och där. skönt!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-07-27 / 23:15:27

hellre plankan än brädad

alltså det här året har ju varit helt jäkla knäppt egentligen. man har svikit och blivit sviken. varit högre upp än nånsin förr... för att plötsligt få mattan bortdragen under fötterna på en. plattfall.
flyttat. sen förberett sig för att flytta igen. bytt liv... för att sen byta en gång till. allt för att bli den man vill vara. nån man trivs med att vara, och kan stå för.

jag har lärt mig så mycket, om så mycket. ett steg i taget mot mitt sanna jag. jag är starkare, mer självsäker, ärligare.
det kan bli jäkligt bra det här.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-07-27 / 10:12:00

hittat boende!

åh jag är så GLAD, jag har äntligen lyckats hitta ett boende i kalmar! ironiskt nog via bostadsportalen, kalmarhems helknäppa system där dom släpper ett antal lägenheter varje vardag kl 18. fram tills dom släpps sitter man bara och trycker f5 f5 f5 tills fingrarna nästan ger med sig och sen poppar plötsligt de lediga lägenheterna upp och då ska man SNABBT SOM ATTAN boka en av dom. jag klickade hejvilt, man hinner inte ens läsa något om dem utan ser bara lite snabbt vad de kostar och vart de är belägna.

jag lyckades faktiskt knipa mig en på korsnäbben, vilket ska vara ett av de bättre områdena i kalmar - nöjd!
ett rum på 12m² i en lägenhet med tre andra rum, där vi delar kök och så finns det två badrum. faktiskt en balkong också! så nu slipper jag oroa mig mer över den biten, tack. nu hoppas jag bara att rummet är bra nog. men nära till universitetet och allt annat möjligt! :Dmitt rum har jag placerat en kanin i, så ni ska se. pirriiiiiiiigt!

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2013-07-24 / 00:46:12

JAG SKA TILL KALMAR!!

jaa mina vänner, det BLIR bannemej Kalmar för mig i höst! herregud vad pirrigt och spännande och helt knasigt att jag kom in liksom, och vad bra jag är egentligen. SÅ JÄKLA BÄST. :)
nu letar jag boende för fulla temuggar och även om det finns en bostadsgaranti och allt så är jag så himla nervös över just den här biten. leta efter ett boende som man inte ens kommer kunna titta på ordentligt innan man ska flytta in.... kontrollfreaket i mig slår bakut kan jag säga.

nu ska jag jobba jobba jobba ihop en hel massa pengar, betala av de sista fem laxen på bilen så den är helt min (vilket ju är väldigt ironiskt egentligen eftersom jag inte ens kommer använda den men ja, principen liksom), fixa en EGEN dator (syrran har varit väldigt generös med sin nu i nån månad men jag måste verkligen skaffa mig en egen) och umgås en hel massa med mina kära vänner innan jag åker. känner att jag måste planera bra här alltså.
pepplåtar på det!
Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-07-15 / 14:08:52

dagens lunchbananplättar med jordgubbar och vindruvor får avsluta min semester. om mindre än en timme är det dags att jobba igen. pengar pengar....
2013-07-14 / 13:46:47

ett oväntat besked.det här var ju inte direkt vad jag behövde just nu, mitt i mensveckan och hormonerna skuttar åt alla möjliga håll. ett stort jäkla beslut, tänkte jag och orkade liksom inte tänka mer på det.
tanken på att lämna alla vänner här gör att ögonen svämmer över. samtidigt som jag vet att det finns inget annat för mig här, min handled är paj och vad tusan skulle jag läsa i uppsala egentligen? jag är fast på arbetsmarknaden, tre år har gått och jag har inte kommit nånstans. samtidigt som jag inte vet vad jag vill bli. webbdesign, det känns som något från förr, ett gammalt intresse som jag inte har tid för längre. men.... det är ju roligt.

åh vad svårt. sen tittar jag närmre på antagningsbeskedet och ser att jag lyckats knipa åt mig en plats av 20. hur dumt vore det inte att tacka nej? vilken enorm chans egentligen. men ändå så svårt. ändå så kluven.

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2013-07-10 / 19:03:38

back on track!

har haft en helt fantastisk dag med min käre vän och vapendragare gabriella idag, vi körde en liten tripp till åland med eckerölinjen och jag passade på att införskaffa mig lite nya, härliga dofter. 212sexy by carolina herrera och eau florale från s by shakira ironiskt nog (not a big fan of your music, sorry. perfume's great though!).på vägen hem började jag plötsligt känna mig jättespringsugen så jag svängde förbi intersport där de lyckligtvis hade världens rea. efter superbra hjälp från en kille där blev det dessa skor som t.o.m var på 50%, 549kr! :)
köpte mig även ett par halvlånga löpartights med fickor; en liten innanför linningen i fram där jag kan stoppa ner nyckeln och en större mitt bak där jag precis får ner mobilen så jag kan lyssna på musik utan att behöva hålla i den.

var ut och sprang i femton minuter ungefär och det kändes som om jag flög fram, jag har nog omedvetet saknat att träna ändå. lite squats och situps på det så var jag bra redo för en dusch!
2013-07-09 / 23:39:13

don't leave me upside down2013-07-07 / 23:10:36

instagrams:: july pt 1börjat peta lite smått på pennorna igen! en solig dag på gräsmattan satte visst igång inspirationen. inte färdigt än dock :) :)
kunde inte låta bli att köpa hem lite fina toppar från kan dee när det var köp 3 betala för 2.... här är ett av två linnen. så himla fin kvalité att jag smääääääälteeeeer.

nu har jag en veckas semester, vilken lyx! första gången någonsin jag har semester. sola och bada står på agendan :)