2013-06-22 / 21:38:54

instagrams:: midsummers
hade en fantastiskt fin midsommar med en kompis, vi grillade och gjorde piña coladas. fast jag var mest pepp på att knyta en krans åt mig själv, och så pjåkig blev den ju inte! fick hjälp att göra lite lockar i håret men dom försvann på en gång som vanligt, mitt hår vill verkligen vara platt och tråkigt för jämnan...

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2013-06-16 / 23:54:01

instagrams:: june pt 2INSTAPICS: 1. alkoholfri afterwork med en vän. gula drinken var godast! 2. mitt hår! börjar bli långt nu :)

ännu en vecka har gått, och jag har bannemej jobbat varje dag denna vecka. blöh. löning imorgon i alla fall, bra nice när man ändå samlat på sig en del (190 timmar, herremingud-fattar-inte-att-jag-fortfarande-står-på-benen). har hittat mig en tangle teezer till håret äntligen, på kicks faktiskt. trodde bara det fanns på nätet så jag blev glatt överraskad kan man säga! nu har jag en leopardmönstrad i min ägo och tycker den funkar riktigt fint än så länge.
skola imorgon igen och tack och lov blir följande vecka mycket lugnare jobbmässigt.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-06-09 / 23:53:35

back to school

imorgon börjar jag skolan igen, pirrigt eller? fast jag är nog inte så nervös. ska bara försöka ta mig upp i god tid så jag inte blir sen. men ändå, skola igen! saker hinner verkligen förändras fort under kort tid. svackorna kommer och går men just nu är jag i alla fall glad och på topp, hoppas få stanna här ett tag.köpte mig ett linne från lindex häromdagen, känner mig så tuff och metal i't, låtsas kan man ju i alla fall få göra.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-06-08 / 17:10:00

instagrams:: june pt1

1. en dag åkte jag från staden hem till landet, njöt av vädret med en bok ute i trädgården.
2. midnight snack när jag var nyss hemkommen från jobbet.
3. gjorde lax i ugn med philadelphia, till det hemgjort potatismos. gott!
4. ett fantastiskt fint träd i stadens centrum, ljusslingorna hänger kvar från i vintras och det blir så fint mot alla gröna löv.
5. en frukostbild. hittat ett riktigt gott rågbröd som jag nog kommer fortsätta äta!
6. handlade på lindex häromdagen och som clubmedlem fick man, överraskande nog, en bb-cream. perfekt då jag funderat på foundation ett tag men inte vågat köpa!


#älskar_sommaren

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-06-01 / 20:56:00

instagrams: may

bara att passa på att ladda upp lite bilder när man till slut sitter framför en datorskärm igen. :)

INSTAGRAMSSSS:
1 & 2. snyggdag med nya örhängen, läppstift (that's a first!) och bra frisyr (gibson tuck kallas den om nån känner sig sugen på att söka videos på youtube om hur man gör, busenkelt). mitt hår är rätt lagom längd för den frisyren så jag kommer nog säkerligen köra den igen :)

3 & 4. påbörjat ett litet trädgårdsprojekt, nåt för att rensa skallen lite. samlat ihop några kilon ogräs nu och hittade t.o.m på en liten jordgubbsplanta, trevligt! planerar att hänga mycket därute i sommar så det måste ju snyggas till lite!

5. fick äntligen hem min jacka, sitter som en smäck och funkar till allt. lämnar sällan kroppen alltså!
6. älskar att det är varmt nog för att gå barbent.

7. börjat laga mat igen, häromdagen blev det en jäklarns god köttfärssås t.ex.
8. och så lite frön som jag sådde i nyrensade rabatten häromdagen. :)

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er