2013-05-19 / 18:21:40

mitt rum
min underbara mor var här och hjälpte mig fixa till mitt rum lite nu i veckan, hon hade sytt upp gardiner åt mig av ett tyg från ikea som jag blev helt kär i (av nån anledning har jag helt kärat ner mig i kombinationen orange-rosa). blev så himla fint och mysigt, jag är supernöjd! :) fixade även i ordning smyckeshörnan på byrån så jag har lite bättre översikt över allt :)

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2013-05-13 / 10:48:00

22


Kategori:
1 kommentar/er
2013-05-12 / 20:21:13

senaste veckan i bilder

1. sötkisse som jag saknar så nu när jag flyttat ut.
2. provade mockajackan häromdagen! fanns dock bara i rosa och inte i rätt storlek men det blir ett köp ändå när plånboken tillåter.

3. terasshäng med nagelmålning en dag när solen var riktigt generös
4. blommande hägg som jag luktar på varje dag när jag cyklar till jobbet

5. egotime innan veckans hemgång. damn my eyebrows! :)
6. marängtårta med lemoncurd och grädde, samt frukt som jag fick den stora äran att placera ut. bra nöjd!


tårtans syfte var morgondagen, för jag råkar visst fylla år då. 22 år va, vart tog dom åren vägen? ibland känner jag mig nästan lite gammal, bra då att man fortfarande är väldigt ung jämfört med resten på jobbet :) :)
vilken skillnad på denna vecka och förra, nu är jag ute och cyklar varje dag istället för att ligga inne och snora nånstans. försöker komma igång med träningen igen också, det har gått på tok för lång tid nu sen jag slutade med den rutinen. ursäkter finns det alltid gott om men nu jäklar duger dom inte! funderar på om man inte ska börja simma eller nåt också. handleden har jag inte haft problem med på ett bra tag nu så *peppar peppar* :)


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-05-05 / 15:27:00

jackor

så himla sugen på en snygg jacka nu till vår/sommar! snöat in ganska bra på skinnjackor men jag har svårt att hitta någon som jag tycker är tillräckligt snygg. nu hittade jag den i mocka nedan och funderar allvarligt på att investera i en sådan istället... fast för tillfället är det viktigare att jag har mat i magen så inköpet får snällt vänta tills jag inte är lika pank.


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-05-05 / 11:54:07

sommarskola

jag kom in på båda sommarkurserna jag sökte (den tredje här ströks för att jag redan sökt för många poäng men det gör inget för hur tusan skulle jag lösa den situationen liksom? pendla till gotland varje dag eller????)! nu har jag lite svårt att bestämma mig för vilken av dom jag ska läsa, för jag kan inte läsa båda samtidigt. har ju en hyra att betala också liksom, och den måste man jobba sig till serrni.märkte nu att kurserna tydligen ges på engelska? först fick jag lite, lite panik men sen kom jag på att sen jag började jobba på den här restaurangen med alla möjliga nationaliteter både personal- och kundmässigt, så har jag faktiskt blivit en hejare på engelska. så det blir ju fint!

annars har jag precis tillfrisknat (typ, lite snorig och hostig är jag fortfarande men jag överlever) och jag har fått en cykel att cykla på till och från jobbet, vilket är suveränt härligt nu när det börjar bli varmt och solen tittar fram oftare och oftare. nu är jag hemma-hemma igen (kanske jag snart inte behöver nämna längre, det är nämligen endast då jag uppdaterar här pga datorbrist i "andra hemmet") och ska plocka med mig vårjackor och grejer till rummet. jag har en hel vägg med hyllor där som gapar läskigt tom, måste hitta lite roliga pryttlar att fylla den med. over and out.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er