2013-11-13 / 17:21:00

Hänt på instagram1. Min halloweenkostym! Mäkta stolt över denna skapelse som blev min sysselsättning ett antal kvällar i rad. Jag bestämde mig några dagar innan halloween att vara bikerbrud, med inspiration av Sons of Anarchy som jag hoppas syns. Hittade ett tyg i fejkskinn som jag sydde mig en väst av, som jag tänkt ha över min skinnjacka (vilken jag inte ville förstöra för framtida bruk). Märk väl att vi inte har symaskin i vår lägenhet, inte ens en synål faktiskt! Jag lånade lite av vår snälla granne.
Hur som, jag hade kalkerat av loggan på ett billigt IKEA-örngott med svart penna (tog tid buhu) och sedan fick jag snilleblixten om att skriva Calmare istället för California vilket blev riktigt bra. Sedan sydde jag helt enkelt fast detta på ryggen av västen och körde. Plastpistol hade jag också faktiskt. Och lösoögonfransar! Läskigt. Men kostymen blev bra, jag fick många komplimanger :)

2 & 3. Frukost, viktigaste målet på dagen. Standardinnehåll på instagram.
4. Mina före detta fina naglar på söndagsmorgonen. Dom klarade sig hela kvällen och sen gick pekfingernageln av för att jag skulle öppna väskan... Ironi.

5. Dagens kludd :) :) :) Jag älskar föreläsningar av just den här anledningen!!
6. Dagens lunch - chokladgröt. Köpt mig en fet påse havregryn som jag tänkt inkludera i mina frukostvanor på något vis, hittade ett recept med havregryn + kakao + ägg + vatten + salt som man kokar ihop till en gröt, och åh vad gott det luktade! Smaken ... inte lika bra. Får hitta på något annat att äta till frukost helt enkelt. Vill inte trycka i mig en massa bröd hela tiden.
mammamia
Publicerad: 2013-11-13 / 21:05:24

Snyggt Bella!!
Men ta det lugnt med handlederna på innebandyturneringen.


Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: