2013-09-26 / 19:14:00

damnit :(

jahaja så har man lyckats dra på sig en förkylning, jag är inte ensam om det i byggnaden heller direkt. det blev verkligen kallt på en gång här, jag hann inte fatta vad som hände riktigt. har beställt en jacka på stadium nu samt mössa och vantar, längtar tills det kommer så jag inte blir överumplad av vintern helt plötsligt...
för övrigt har jag äntligen lyckats bli färdig med uppgift 3 och börjat lite på 4:an, redigt najs måste jag säga. fick lite panik där ett tag.lite kludd från anteckningsblocket, jag gillar att rita när jag sitter på föreläsningar. :)
2013-09-25 / 00:08:55

what up? not much

dagarna fortsätter gå, jag kämpar på med mina skolarbeten till höger och vänster. börjar inse att jag är ruggigt bra på att fynda mat, kom hem med både fläskfilé och en hel kyckling igår och det blev inte dyrt. annars är jag rätt seg efter helgen, lyckades försova mig igår vilket verkligen inte var någon hit....
mja, vad ska man säga. ikväll tog jag en paus från datorn och spelade assassins creed med en killkompis, välförtjänt :) imorgon ska här pluggas järnet!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-09-17 / 00:10:00

klippt

wow vad dagarna går! jag har hunnit med besök till ikea för att fixa lite krokar och annat småfix, gymmat och ätit massa god mat. vann faktiskt en månads gymkort här så jag gymmade med en kompis både i lördags och söndags. imorgon ska vi testa ett annat gym för att se om det passar oss bättre, men jag är glad att jag fick en spark i baken och började träna igen. sprang på löpband i 20 min båda dagarna, första dagen sprang jag 2 x 3 min, igår orkade jag faktiskt springa 2 x 5 min, alltså halva tiden. bra nöjd! :)skolan rullar på, vi har lite uppgifter här och där att göra och jag har knappt hunnit läsa något i boken än... men det ska jag lösa. therese klippte mig igår, riktigt skönt att bli av med lite slitet och nu är det mycket jämnare och finare. är lite orolig att jag ska behöva klippa mer dock då det fortfarande blir trassligt väldigt lätt... hade hoppats på att kunna fortsätta med balsammetoden men nu börjar jag fundera mer och mer på att gå över till nåt bra schampoo istället.
2013-09-08 / 21:15:00

heute ist Sonntag

wow vilken helg ba. sov till elva idag för att jag var så utmattad, hade ju bara sovit tre timmar natten innan... idag har jag äntligen hämtat ROUTERN så nu har jag INTERNET, om ni ursäktar att jag SKRIKER AV ENTUSIASM. det tog ett bra tag att få den att funka men nu så, nu har jag internet här och allt är frid och fröjd. har även handlat massa basgrejer och t.o.m. lagat första middagen här i lägenheten! pasta med skinksås, klassiker. och en av de få saker jag är bra på att laga.

människorna som bodde här innan verkar ha varit riktiga grisar. kylen kunde sett bättre ut, frysen måste frostas av REJÄLT men värst av allt är väl att det blivit stopp i rören till diskhon. dom kommer förhoppningsvis och fixar det snart.annars har jag mest städat en massa i garderoben och försökt få det mysigt. skulle verkligen vilja möblera om här men då behöver jag hjälp, får la ragga upp nån klasskompis. och ja, syrran, bilder kommer. :)


Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2013-09-07 / 16:52:25

årets nolleklass!"med ett stort engagemang och härligt samarbete har klassen kämpat sig igenom både vått och torrt, nyktert och onyktert. med stil och flärd har de alltid flaggan i topp"

kolla kolla vad vi kammade hem igår på grand finale! sjukt stolt, vi är verkligen en bra klass. och nu har vi fått ta av oss nolleslipsarna och är härmed ETTOR. nollefriden är över som faddrarna sa, haha.
annars har jag då äntligen flyttat in i rummet i lägenheten, det blev inte av förrän igår då jag kände mig opepp på att bo i resväska några dagar, jämfört med att vänta tills igår då jag fick alla mina saker hemifrån. nu har jag fått hjälp av föräldrarna att köpa skrivbord, lampor, speglar och annat behövligt till rummet och det börjar arta sig! Nu återstår bara det tråkiga med att sortera upp alla kläder och pryttlar.

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
2013-09-03 / 08:53:04

nycklar!

första dagen i skolan då? gick helt okej. mycket info om vad som komma skall, några nya ansikten; vi är tydligen totalt 27-29 pers i klassen, fortfarande lite otydligt om exakt siffra dock. vi har överlägset mest tjejer i jämförelse med de andra it-klasserna, där finns det max en eller två och vi är runt tio-tolv i vår. :)igår fick jag äntligen nycklar till mitt rum! det är tänkt att jag ska flytta in idag, måste fixa lite smågrejer först dock. bäddmadrass, täcke och kudde, MAT; lite sånt. inte träffat någon av de andra jag ska bo med än men hoppas få göra det idag.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2013-09-01 / 20:50:00

nolleuppdrag

mjaha, idag är det vilodag. jag har pillat lite - okej, en hel massa - på ett nollemärke (typ tygmärke) till vår klass. det är ett av nolleuppdragen vi fått som ger poäng, och vi hade tidigare pratat om att göra ett likadant som loggan på vår flagga. det var flera år sen jag rörde illustrator senast och illustrator cc skiljer sig en del från 4an som jag pysslade med då, men efter några timmar är detta vad jag lyckades få fram.kan tycka att den blev lite väl blå efter att jag sparat den i .gif men annars är jag bra nöjd. inväntar kommentarer från klassen :)
2013-09-01 / 11:25:34

skolstart!yes, imorgon kl 9 börjar skolan! ser ut att bli lite introduktioner inom kursen, rundvandring på skolan och sånt typiskt första-dagen-i-skolan-stuff. och imorgon får jag även börja flytta in i lägenheten! träffade en amerikansk utbytesstudent på garden partyt igår som ska bo i samma hus som mig, awesome! i jämförelse med uppsala är det väldigt dåligt med engelsktalande studenter/ungdomar överhuvudtaget här i kalmar, vilket jag tycker är lite trist då jag så gärna vill hålla igång min engelska så gott det bara går.

garden partyt igår då, hur var det? lite blött, lite stökigt, mycket sång, mycket dans.
mina ben är inte så nöjda med mina motionsrutiner för tillfället kan man säga. lite av detta syns på bilden ovan, jag börjar få röda prickar över hela benen av någon märklig anledning? ser lite ut som blåsor/finnar/myggbett men kliar inte och dom försvinner nästan över natten. blossar upp igen när jag rört mycket på mig dock.
men visst ja, garden partyt. ett av dom största evenemangen i kalmar helt klart, det var vår studentförening och typ fyra andra. vår studentförening ska alltid utmärka sig lite extra så vi lyfte ut borden och bänkarna som stod inne i partytältet. ut på gräsmattan skulle dom och sen började det dugga, vi tog fram paraplyer och regnjackor. sen började det ösregna och då var vi inte så kaxiga längre... in med alla bord igen helt enkelt.
resten av kvällen var det i alla fall uppehåll, perfekt! vi dansade vilt till nåt coverband och så småningom drog några av oss ner på stan. tanken var att vi skulle på efterfest hos en av faddrarna men alla var så trötta efter att ha hållit igång 15-01 att vi gick hem istället. jag somnade som en stock kan jag säga.
idag blir det helt enkelt till att bara ta det lugnt hela dagen. jag orkar nog inte så mycket mer. :)

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er