2014-12-25 / 18:13:13

Julfirande

Så var julafton och det mesta firandet över för detta år och nu väntar man istället spänt (?) på nyårsafton. Jag har tydligen varit väldigt snäll i år för jag fick så mycket fint i julklapp att jag nästan blev generad, nu vet jag inte hur jag ska få med mig allt hem ens! Salt- och pepparkar i form av katter, te, läsning, myssockar, välgörenhet och en receptbok att fylla i m.m. - precis sånt där jag behövde och lite omedvetet önskat mig. :)
Imorgon ska jag besöka stora staden för att träffa lite gamla klasskompisar som jag inte sett på säkert ett år (hu vad tiden går) och köpa mig ett par skor då mina knappt klarade av Kalmar-regnet och definitivt inte minustecknen som den uppländska termometern visar... Jag har även shoppat loss på mellandagsrean online för x antal kronor så nu kommer jag klara mig ett bra tag framöver, 2015 kommer inledas med stil!
 
 
1. Årets julklappstema fick bli randigt och guld med lite trevliga rim som jag knåpat ihop.
2. Min första snö för året kom bara någon dag efter jag landat hemma i skogen! :)
3. I vanlig ordning gav jag bidrag genom Barnmissionen, där man kan "köpa" djur till behövande familjer. I år blev det en gris och ett par kycklingar vilket jag ville illustrera med ett kort vilket föräldrarna verkade väldigt förtjusta över. :)
4. Ett litet julkort från mig, syrran och katten på julaftonsmorgonen innan vi traditionsenligt begav oss till kyrkan.
 
Julen har inte varit riktigt likadan detta år, dels för att mormor inte längre finns med oss och dels för att farmor ligger på sjukhus. Det känns tomt och såklart väldigt tråkigt och jag hoppas verkligen att mina farföräldrar får ett lite extra bra år när det väl infinner sig. ♥

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: