2014-01-04 / 00:10:39

2014

Oj vad länge sedan jag tog mig tid till att skriva en rad här. Nu har jag hunnit med att vara hemma över jul, en riktigt lugn och skön vecka där jag faktiskt satt och ritade en hel del. Tog med mig en massa pennor hem hit till Kalmar så nu känner jag mig hel igen haha. Hann med att träffa vänner och umgås med min familj, äta härlig julmat ingick såkart också. Sedan tog jag flyget tillbaka till Kalmar lagom till nyårsafton, som spenderades i en kompis' sjukt fina våning med middag och spel. Riktigt trevligt!
Nu har jag och Sebbi tagit tag i projektet (äntligen), suttit hela dagen i skolan idag och arbetat med det och det lär bli lika imorgon. Vi ska skapa en webbsida med temat recept och det är mycket som ska göras så det blir två hektiska veckor nu. 3d-uppgifter har jag flera stycken som också ska in den 19:e januari.1. Julklapparna fick bli relativt traditionella i år men med knallrosa snöre istället för rött. Det ska synas att de är från mig. ;)
2. En detalj från ett kort jag ritade till mor och far.
3. Älskade, älskade katt.
4. Efter gediget letande hittade jag äntligen det perfekta röda nagellacket! Fantastisk hållbarhet, senast såg det riktigt bra ut i hela 8 dagar. Det gillar jag! :)
5. Senaste ritprojektet, en text som jag fyllde med rosor. Tog sin lilla tid att pilla dit dem men nu är teckningen i stort sett klar att ramas in och hängas upp på min trista vägg. Och jag blev ju mycket bättre på att teckna rosor :)
6. Nyårspingla.

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: