2014-11-26 / 20:28:00

Fotbollsgisslan och coffeebooks

Så har ännu en vecka gått, och innan det ännu en..? Jag har så mycket att göra nu i skolan att jag nästan inte hinner med, men snaaaart är det dags att ta mitt pick och pack och flyga hem till skogen igen, som jag längtar. Syrran var ju här i några dagar vilket var supertrevligt, vi lagade mat och drack en hel massa te. Lite sightseeing blev det såklart också, men till nästa gång hoppas jag att jag har mindre lektioner i skolan så vi hinner med mer. :) Tittade till och med på fotboll, vad gör man inte för syster sin? Jag var dock glad att jag hade en hamburgare att fokusera på under tiden för själva matchen förstod jag inte så mycket av... ;)
 
Skolan ja, mycket med den nu. Så mycket att jag fått tacka nej till arbetspass till höger och vänster, vilket har känts väldigt ovant men nödvändigt. Som tidigare nämnt arbetar vi mycket i ett program som heter UXPin just nu och skapar sidor med olika ändamål i det. Jag har också nämnt att det inte är min favoritsyssla och det har tyvärr inte ändrats, tänk vad det skulle gå undan då! ;) Nu försöker jag låta bli att vara tidsoptimistisk utan jobbar på så gott det går och hittills har denna vecka varit produktiv. 
I den andra kursen lär vi oss om typsnitt och grafisk design - DET är min grej! Boken vi har till kursen är fet som en tacka innan lammning (eh, bonnigt) men så intressant att jag plöjer igenom den ändå. Vi ska skapa en coffeebook, alltså en bok med bilder och lite text som, som namnet antyder, ligger framme på soffbordet som inspiration och lättare läsning. Jag har valt att porträttera Salvador Dalí och senaste uppgiften innefattade att välja typsnitt, halleluja vad jag älskar typsnitt. Så coffeebook-projektet ser jag verkligen fram emot! :)
 


1. Klotter under en föreläsning. Under föreläsningarna om grafisk design har jag insett att jag faktiskt inte måste rita under tiden, jag lyssnar ändå för att jag tycker det är så otroligt intressant och föreläsarna är så himla bra. :)
2. Jag vaknade av strålande sol igår morse, helt fantastiskt fint väder. Idag var det nästan lika soligt men SVINKALLT. Jodå, det blir nog vinter i år med.
MATILDA
Publicerad: 2014-12-06 / 18:10:09 Blogg: http://matildays.se

Så fint! Duktig du är :)


Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: