2014-11-05 / 20:27:00

Gymutveckling, uppdatering

Plötsligt är vi inne i november vilket är ett delmål i min gymplanering som jag postade tidigare. Jag köpte gymkort på Kraftverket igår kväll och har hunnit med två pass sedan dess. 3000 kr om året, det svider lite som klumpsumma för mig som inte gillar att lägga ut massor med pengar på en gång, men jag försöker tänka att jag både unnar mig och mår bra av det. Det känns bra lyxigt att kunna ta sig till gymmet på 3 min kan jag säga! Speciellt nu när det börjar blåsa så förbaskat här vid kusten, tveksam på om mitt paraply kommer klara höstrusket...
 
 
Tillbaka till mina mål då! På grund av det tidigare avståndet har jag dragit mig för kondition och inte gjort mer än powerwalkat nån kilometer här och där. Hoppas jag inte tappat alltför mycket, för jag vill så gärna klara av de där 5 kilometrarna! Vad jag sett av löpbanden på Kraftverket hittills så visar de inte tid i alla fall men det finns flera olika så det borde jag klara av (vore ju konstigt om de inte visade hur långt man sprungit kan jag tycka). 
 
Knäböj kör jag fortfarande på med samma vikter, jag försöker förfina tekniken innan jag lägger på för mycket. Samma sak med rygglyft. Benpressen har jag ju tidigare nämnt att jag klarat av vilket är riktigt trevligt! Plankan ser nog inte så imponerande ut efter 1,5 min men jag håller ut tills jag klarat 2 min i alla fall. Hade varit bra skönt att ta det målet nu innan årsskiftet alltså.
 
Hantlar har jag inte avancerat så mycket i, nu i en vecka ungefär har jag haft ont i handleden igen så jag tar det lugnt där och försöker vila den istället. Men vore bra trevligt att få testa lite nya maskiner på nya gymmet så den får krya på sig nu. :) Dips och chins kommer jag förmodligen inte klara, det är alldeles för mycket påfrestning på handlederna tyvärr. Förstår inte varför jag ens satt upp dem som mål för att vara ärlig. :/
Situps på vägg kommer jag inte heller kunna ta pga att den "maskinen" inte finns på nya gymmet. Men situps kör vi på som vanligt :)

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: