2014-11-11 / 10:28:22

Utbytesstudier?!?

Idag är det tisdag och jag längtar tills det blir kväll, då kommer syrran hit och stannar veckan ut. Ska bli såååå trevligt med lite sällskap! Har tagit mig tiden till att äntligen lämna gammelcykeln på lagning så hon kan låna den under sin vistelse, Kalmar är som bäst med cykel tycker jag. :)
 
Annars försöker jag få nån ordning på det här med utbytesstudier. Vet inte om jag nämnt det tidigare men jag vill så gärna plugga några månader i ett annat land, utbytesstudenterna som kommer hit verkar ha så kul och jag vill uppleva en annan kultur ett tag. Av någon märklig anledning känns USA mest lockande, samtidigt som det är så stort att jag blir helt nervös. Det är något med studentkulturen där som jag vill pröva på. Hur som helst är det inte ens tre veckor kvar till sista ansökningsdatum så det gäller att luska ut detta snabbt om det ska bli av. Verkar tyvärr inte som att det är meningen att vara särskilt enkelt att söka dit heller, förmodligen många som söker. :/ USA är plan A, funkar inte det så kör jag på plan B, Europa. Det är bara det att jag inte vet vilket land jag vill åka till i så fall...
Vet på ett ungefär vad jag vill studera i alla fall, kommunikation hade varit trevligt och kanske även en kurs i projektledning. Det känns som att jag måste veta vad jag vill plugga för att veta vart jag ska, samtidigt som läget påverkar minst lika mycket för mig. En märklig spiral med andra ord.
 
Jag ska till international office på skolan idag där de har möten för blivande utbytesstudenter. Försöker skriva upp frågor men jag vet inte hur dessa möten är uppbyggda heller så vi får väl se vad som händer!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: