2014-09-16 / 19:07:24

Höstförkylning

Nämnde ju tidigare att el inte är min grej, och nu har jag fått bevis för det på riktigt;
1. I skolan kopplade jag ett batteri lite fel och kortslöt min projektpartners dator två gånger.
2. Idag skulle jag göra en uppgift med hjälp av en lärobok där de tydligt visar hur man ska koppla och vilken kod som ska skrivas. I uppgiften ingick en slags termometer, en diod som man håller på och sedan ska lampor börja lysa för att den känner av kroppsvärmen. När jag kopplat klart och skulle testa var termometersensorn supervarm så jag brände mig på fingret.... Vet fortfarande inte vad jag gjorde fel men det var färdigpysslat för idag kände jag. Hehe.
 
Annars har jag varit sjuk i lite drygt en vecka nu, många som har någon form av snuva med feber och hela köret. Köpte x antal godis- och chipspåsar förra veckan och såg x antal filmer, varje kväll var som en fredagskväll helt enkelt. Hade hoppats på att kunna gå ut på lördagen men jag mådde fortfarande inte helt bra så jag fick sitta hemma. Jag var såååå rastlös. Nu börjar det i alla fall kännas som vanligt, peppar peppar.
På fredag åker jag hem mot de uppländska skogarna (vet inte varför jag ens använder den benämningen), syster yster har fyllt år så det vankas kalas! Det var riktigt länge sen jag var hemma nu så jag ska njuta ordentligt, gosa massvis med katten och djuren etc etc. :D
1. Lite dålig bild men här pysslar min projektgrupp med Arduino-kitet (dom är klart bättre på det än jag).
2. Såhär rastlös har jag alltså varit, att jag t.o.m. ritat. Händer ju nästan aldrig nu för tiden.

3. Dagens lunch - äppelskivor vända i pannkaksdeg som man sedan steker! Supergott faktiskt. Men jag lyckades skvätta blåbärssås på min ljusblå tröja. :( Försöker få bort med citronsaft men det går sådär.
4. Igår slog jag på stort och lagade soppa samt bakade bröd. Nu gör jag mer bröd för att ta tillvara på jästen som blev över. :)
SARA EMILIA
Publicerad: 2014-09-16 / 21:41:13 Blogg: http://saraemilias.blogspot.fi

Lät gott med de där äppelskivorna! Blev sugen på att testa :)

Svar: Ja gör det! Jag skrev i en kommentar i samma inlägg hur jag gjorde om du vill läsa. :)
Isabellicious

Maria Karlsson
Publicerad: 2014-09-17 / 18:00:01 Blogg: http://www.nattstad.se/mariakarlsson

Är det vanlig pannkakssmet du doppar äppleskivorna i? :)

Svar: Jag gjorde en variant på bananpannkakor (en banan + 2 ägg som man blandar) men hade i mjöl och bakpulver för att få smeten fluffigare och lättare att fastna på äppelskivorna. Även lite kanel och vaniljsocker för smakens skull. :) Använde inget recept till resten utan testade mig fram. Lycka till! :)
Isabellicious

Matilda
Publicerad: 2014-09-20 / 01:27:22 Blogg: http://matildacc.blogg.se

Skrattade lite åt det med kortslutningen haha.. Jag är inte heller särskilt bra på det där ;) Hoppas du hade en bra dag ändå!

Svar: Haha ja det gör vi med, tur att det inte var allvarligare ;)
Isabellicious


Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: