2015-04-02 / 10:49:27

Träningsmål

Så är vi inne i april och det är dags att titta tillbaka på hur mina utmaningar på gymmet gått.
 
 
På mitt galna benpass häromdagen klarade jag äntligen leg extensions med 50 kg och för några veckor sedan klarade jag 100 kg i benpressen. Hamstrings har jag också klarat, medan resten är rätt oförändrat (undantaget chins då). Igår tränade jag armar och känner att jag vill sätta upp lite mål inom det i nästa utmaning.
Jag börjar känna mig starkare i bålen tack vare magövningarna jag kör varje pass men plankan har det inte hänt mycket i. Sist jag tränade plankan var det 3 x 1 min och det kändes ordentligt så jag funderar på att slipa på tekniken där istället och jobba mig upp mot längre tider. Överlag skulle jag vilja köra mer högintensiva pass för att se om det blir någon skillnad.
 
Armarna då, jag orkar mer och mer vilket är kul. Använder mina wrist wraps varje pass för att undvika att jag lyfter fel med handleden och nu var det faktiskt ett tag sedan jag hade ont i den *peppar peppar*. Dips har jag kört en del på maskinen, med högre motstånd än i chins eftersom det är större påfrestning på handlederna i just dips. Tränar tekniken där rätt mycket.
 
Dags att sätta upp nya mål! :)