2015-12-08 / 21:03:00

Packning

Efter många om och men har vi nu äntligen fått nyårsaktiviteten bokad. Det finns en uppsjö (ändå nästan en underdrift) av events i New York på nyårsafton  så det har inte varit helt lätt att leta igenom men nu så! Vi var inte så sugna på något svettigt dansgolv utan vill kunna sitta ner och prata också så det blev ett lite mognare event med hors d'oeuvres och open bar. Priserna är också satta efter efterfrågan så runt en tusenlapp kommer det kalaset gå på... Men det är det värt. :)
 
Idag har jag varit runt på stan och letat skor. Jag beställde hem Nike free i två storlekar tidigare, superfina men inte alls kompatibla med det enorma inlägg jag fått hos ortopeden (jag kanske inte sagt det, men det ena benet är längre än det andra vilket känns i höfterna). Efter några svordomar insåg jag att det bara var att skicka tillbaka, och sedan kändes det lagom hopplöst att hitta en skön sko. De ska dessutom vara någorlunda snygga så jag kan använda dem tillsammans med min kappa. Jag gick in på InterSport och fick jättebra hjälp, så nu har jag faktiskt ett par helfina sneakers som sitter jätteskönt både med och utan inlägg! Så himla skönt. Och med den milstolpen avklarad, och senare även nyårsmilstolpen, kände jag att jag inte kunde stå emot att börja provpacka inför resan. Det har kliat i fingrarna sedan vi bokade och jag har sparat en massa artiklar på nätet om hur man packar lätt och smart.
 
Var beredd på suddiga bilder! Tagna med mobilen där de även är redigerade då jag ännu inte installerat Photoshop på datorn sedan omformateringen.
 
 
Vi börjar med överdelar, där jag nog kommer behöva skära ner lite (om det blir platsbrist i väskan vill säga). Försöker tänka i lager så att jag ska kunna använda kläderna både i kallt och varmt klimat. Tröjan längst ner till vänster + tröjan längst ner till höger är nyligen hemkomna från MQ's rea, så fina!
Hur som haver, neutrala toner får det bli. Lite mer färg hade man ju velat ha men så här tråkig är faktiskt min garderob.

 
Så nederdelar; jeans i mörkblått och svart, jeansshorts, svart kjol och så tillskotten från HM's rea (jodå, här fyndar man aktivt) i härliga mönster och tunna, svala tyger - ett par shorts till vänster och en kjol till höger.
 
Tanken är att man ska kunna matcha allt med allt i stort sett och hittills måste jag säga att jag tycker det ser rätt bra ut. Ska även ha med ett par klänningar (en svart klänning av något slag till nyår, sedan mer lediga varianter i sköna kvaliteter). Sedan är valet av skor ett huvudbry. Hur sjutton ska jag lyckas få med endast tre par (rekommenderat enligt artiklarna, haha) som dessutom ska klara både varmt och kallt klimat? Nåja, det får bli morgondagens problem. Jag har åtminstone ett par dagar på mig att packa om ett par gånger.
 

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: