2015-02-24 / 23:42:43

Bra start på veckan

Jag skulle egentligen bara skriva ett snabbt inlägg men det slutade med att jag ändrade om i designen också. Nu är här stilrent och snyggt, jag gillart!
Förra veckan var så seg, men nu är det ny vecka och en rejäl rivstart med glatt humör och bra attityd. Fick till nytt personbästa i benpress med 80 kg igår vilket var riktigt gött. Med tanke på att jag klarade 10 repetitioner på denna vikt så borde det inte vara helt omöjligt att få till en 100 kg snart som ju är mitt mål! Däremot är jag så klen i armarna att jag bara använder vikter på 10 kg på benpressen vilket resulterar i en väldigt massa springande och plockande med vikter. Om jag bara orkar med 15 kg blir det mindre sådant. :) Förra veckan var inte produktiv gymmässigt så det var riktigt skönt att få till ett bra benpass, jag var så fokuserad att jag t.o.m. glömde bort tiden och bara körde på. Sådant är härligt!
 
Idag har jag varit på möten i Borgholm med min projektgrupp, lite nervöst till en början men våra kontaktpersoner var så trevliga och tillmötesgående så den nervositeten släppte väldigt snart. Sedan spenderades kvällen på gymmet med ett ryggpass där jag provade lite nya övningar vilket resulterade i väldigt bra kontakt i ryggen. Just den biten är svår emellanåt tycker jag, det är svårt att känna hur man sitter/står/belastar men jag känner att jag blir bättre och bättre på det.
 
Imorgon blir det mer arbete med projektet och sedan jobb, vilket jag är riktigt taggad på. Jobbade igår och det var riktigt kul, mycket ändra om i butiken vilket jag gillar. Sedan är det alltid lättare att jobba när man jobbar mer frekvent, jag hade ett pass i lördags också så nu har jag lärt mig att hitta i butiken igen (svårt när det blir två veckor emellan gångerna exempelvis).
2015-02-17 / 21:10:25

Fram och tillbaka, upp och ner

Ja, så drog jag hem till uppland för begravningen. Om det var tungt? Herregud ja. Men behövligt, det vet jag. Även om det kändes så påtagligt att en person saknades när vi samlats hela släkten, det kändes så fel. Jag har gråtit och gråtit men vet att det ändå inte är nog, det blir många fler tårar innan jag känner mig någorlunda "klar" i den här sörjeprocessen.
 
Blev kall och drog på mig en jättejobbig förkylning väl hemma hos familjen, tack och lov så var den visserligen intensiv men kort (peppar peppar) då jag känner mig mycket bättre idag. Däremot är jag väldigt rastlös och trots att jag vet att jag borde sätta mig i någon form av arbete har jag inte gjort mer idag än att läsa i en bok och sitta vid datorn (förutom föreläsningen och inhandling av mat tidigare idag då). Extra irriterande är det ju att jag vet att jag kunnat dra mig till gymmet men jag vill inte riskera att förvärra förkylningen igen, det får bli en annan dag helt enkelt.
 
Imorgon ska vi i projektgruppen i alla fall ha brainstorm kring vad vi ska ha projekt om, förhoppningsvis får vi fram något bra tills torsdag då vi har handledning. Känner mig inte alltför peppad på att dra ut på Öland och intervjua folk som det är just nu (dålig timing med pms med) men det ska göras, så är det bara. Over and out.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er
2015-02-10 / 19:45:04

Nya mål

Nu var det ju faktiskt ett bra tag sedan jag uppdaterade om träningen igen, så nu kör vi! Sedan senast har jag undersökt hur mycket jag orkar i vissa övningar och sedan baserat mål på det. Nu är startdatumet visserligen sedan mitten av januari men det får gå ändå tänker jag.

 
Ska bli kul att sätta igång med detta igen, och jag vill verkligen få några nya personbästa! Plankan har gått riktigt segt dock, när jag har tränat mage har jag kört den 3 x 1 min och mina ben skakar som tusan. Funderar på att sänka målet så småningom och fokusera på att köra en strikt planka istället då min bål inte är särskilt stark i nuläget. Men jag kämpar på tills dess!
 
Chins på maskin har jag faktiskt klarat av redan, till och med ett par dips! Man ställer in ett motstånd och mitt motstånd ligger just nu på 35 kg, eftersom jag väger runt 63 kg så är det alltså nästan 20 kg vilket är bra trevligt (körde betydligt lättare på dips dock för att inte belasta handlederna för mycket)! Annars, ja, vi kör på helt enkelt. Jag har saknat att ha konkreta mål att jobba mot.
 
Häromdagen var jag på riktigt dåligt humör och ville inget hellre än dra täcker över huvudet och stanna där inne resten av dagen. Men jag visste att gymmet skulle få mig på bättre humör, och inte så lite heller när det visade sig att det var helt tomt! Jag passade på att filma mig själv när jag gjorde några övningar för att kolla min teknik och jag blev bra nöjd över resultatet ändå, det ser långt bättre ut än jag trodde! :)
2015-02-09 / 16:33:49

Full rulle

Om förrförra veckan gick i lathetens tecken så gick förra veckan definitivt i ett helt annat tecken, det gick i ett helt enkelt. Karmadagen i onsdags gick suveränt, var igång från 6 på morgonen till 3 på natten. Först själva mässan som officiellt öppnade 10 och stängde 16, sedan städa och så hem för att göra mig i ordning för banketten som vi åkte till så fort vi var klara. Trerätters och trevligt folk blandat med dans, himla trevlig kväll! Dagen efter blev jag och mina ömma fötter inringd till jobbet, och sedan har jag försökt hålla igång med plugg som ska redovisas denna vecka (men som vanligt sitter man ändå i sista minuten, att man aldrig lär sig?!). I helgen blev det utgång igen så mina fötter har fått slita bra, vilket känns. Nu försöker jag göra i ordning en presentation inför onsdagen, men video och ljud är verkligen inte min påse godis.På torsdag åker jag hem för farmors begravning. Jag drömmer en massa om henne och det känns surrealistiskt att hon inte finns längre. Jag har inte hunnit känna efter tillräckligt så jag är beredd på att det exploderar när jag kommit hem, det är svårt att ta in när man befinner sig så långt bort och jag vet att det kommer kännas påtagligt tomt när jag kommer hem. Lilla farmor. ♥


Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er