2015-02-24 / 23:42:43

Bra start på veckan

Jag skulle egentligen bara skriva ett snabbt inlägg men det slutade med att jag ändrade om i designen också. Nu är här stilrent och snyggt, jag gillart!
Förra veckan var så seg, men nu är det ny vecka och en rejäl rivstart med glatt humör och bra attityd. Fick till nytt personbästa i benpress med 80 kg igår vilket var riktigt gött. Med tanke på att jag klarade 10 repetitioner på denna vikt så borde det inte vara helt omöjligt att få till en 100 kg snart som ju är mitt mål! Däremot är jag så klen i armarna att jag bara använder vikter på 10 kg på benpressen vilket resulterar i en väldigt massa springande och plockande med vikter. Om jag bara orkar med 15 kg blir det mindre sådant. :) Förra veckan var inte produktiv gymmässigt så det var riktigt skönt att få till ett bra benpass, jag var så fokuserad att jag t.o.m. glömde bort tiden och bara körde på. Sådant är härligt!
 
Idag har jag varit på möten i Borgholm med min projektgrupp, lite nervöst till en början men våra kontaktpersoner var så trevliga och tillmötesgående så den nervositeten släppte väldigt snart. Sedan spenderades kvällen på gymmet med ett ryggpass där jag provade lite nya övningar vilket resulterade i väldigt bra kontakt i ryggen. Just den biten är svår emellanåt tycker jag, det är svårt att känna hur man sitter/står/belastar men jag känner att jag blir bättre och bättre på det.
 
Imorgon blir det mer arbete med projektet och sedan jobb, vilket jag är riktigt taggad på. Jobbade igår och det var riktigt kul, mycket ändra om i butiken vilket jag gillar. Sedan är det alltid lättare att jobba när man jobbar mer frekvent, jag hade ett pass i lördags också så nu har jag lärt mig att hitta i butiken igen (svårt när det blir två veckor emellan gångerna exempelvis).

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: