2015-02-17 / 21:10:25

Fram och tillbaka, upp och ner

Ja, så drog jag hem till uppland för begravningen. Om det var tungt? Herregud ja. Men behövligt, det vet jag. Även om det kändes så påtagligt att en person saknades när vi samlats hela släkten, det kändes så fel. Jag har gråtit och gråtit men vet att det ändå inte är nog, det blir många fler tårar innan jag känner mig någorlunda "klar" i den här sörjeprocessen.
 
Blev kall och drog på mig en jättejobbig förkylning väl hemma hos familjen, tack och lov så var den visserligen intensiv men kort (peppar peppar) då jag känner mig mycket bättre idag. Däremot är jag väldigt rastlös och trots att jag vet att jag borde sätta mig i någon form av arbete har jag inte gjort mer idag än att läsa i en bok och sitta vid datorn (förutom föreläsningen och inhandling av mat tidigare idag då). Extra irriterande är det ju att jag vet att jag kunnat dra mig till gymmet men jag vill inte riskera att förvärra förkylningen igen, det får bli en annan dag helt enkelt.
 
Imorgon ska vi i projektgruppen i alla fall ha brainstorm kring vad vi ska ha projekt om, förhoppningsvis får vi fram något bra tills torsdag då vi har handledning. Känner mig inte alltför peppad på att dra ut på Öland och intervjua folk som det är just nu (dålig timing med pms med) men det ska göras, så är det bara. Over and out.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: