2015-02-10 / 19:45:04

Nya mål

Nu var det ju faktiskt ett bra tag sedan jag uppdaterade om träningen igen, så nu kör vi! Sedan senast har jag undersökt hur mycket jag orkar i vissa övningar och sedan baserat mål på det. Nu är startdatumet visserligen sedan mitten av januari men det får gå ändå tänker jag.

 
Ska bli kul att sätta igång med detta igen, och jag vill verkligen få några nya personbästa! Plankan har gått riktigt segt dock, när jag har tränat mage har jag kört den 3 x 1 min och mina ben skakar som tusan. Funderar på att sänka målet så småningom och fokusera på att köra en strikt planka istället då min bål inte är särskilt stark i nuläget. Men jag kämpar på tills dess!
 
Chins på maskin har jag faktiskt klarat av redan, till och med ett par dips! Man ställer in ett motstånd och mitt motstånd ligger just nu på 35 kg, eftersom jag väger runt 63 kg så är det alltså nästan 20 kg vilket är bra trevligt (körde betydligt lättare på dips dock för att inte belasta handlederna för mycket)! Annars, ja, vi kör på helt enkelt. Jag har saknat att ha konkreta mål att jobba mot.
 
Häromdagen var jag på riktigt dåligt humör och ville inget hellre än dra täcker över huvudet och stanna där inne resten av dagen. Men jag visste att gymmet skulle få mig på bättre humör, och inte så lite heller när det visade sig att det var helt tomt! Jag passade på att filma mig själv när jag gjorde några övningar för att kolla min teknik och jag blev bra nöjd över resultatet ändå, det ser långt bättre ut än jag trodde! :)

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: