2015-01-07 / 18:51:32

Honey, I'm home!

Så var jag tillbaka i Kalmar igen! Gårdagen spenderades mestadels på bussen hit men också på restaurang med familjen där jag åt en supergod köttbit (brukar bli mest vegetariskt som student så jag passade på) och sen värmde vi oss med kaffe och, för min del, varm choklad innan det var dags att placera ändan på bussen. Som tidigare ganska händelselöst med undantag för en kaxig kärr... eh, dam i sätet framför. Vissa förstår inte att om de fäller sitt säte drabbar det personen som har platsen bakom, speciellt om man har långa ben som jag. Lyckades till slut få henne att vinkla tillbaka sättet men fick en förmaning om att "fäll sätet du med så blir det mer plats för dina ben" (yeah right). Åh, jag ska minsann bli en snäll dam när jag väl är i den åldern...
 
1. Elvis, such a poser! Saknar att inte ha en mjuk och gosig katt att gosa med i Kalmar.
2. Gav mig på ritblocket när jag var hemma och blev förvånad över att det faktiskt blev något av strecken jag fick till! Fantastiskt. 
 
Jag nästan for upp ur sängen imorse efter några timmars sömn i min saknade säng och sedan har jag sprungit runt och sjungit för mig själv medan jag städat och lagat mat, haha. Lite kallt i lägenheten just nu då värmen varit avstängd sen innan jag tog lov (typiskt, när man äntligen lyckats stänga av elementet får man veta att det tydligen var en lite dum idé i vintertid...), men som jag springer runt här blir det nog snart varmt och skönt igen! :)
I skolan hade vi ett experiment där jag fick spela rollen rådgivare och prata i headset med en klient (en klasskompis) och skulle informera om olika sjukdomar genom en prototyp som läraren gjort i UXPin (för den som inte förstår detta, vilket inte är så konstigt då det är svårt att förklara, var det en slags hemsida med information på). Det var lite teknikstrul i början med att koppla ihop datorer med skype och sladdar och allt möjligt, men det var kul och lärorikt (inte minst för att jag fick lära mig om diskbråck och blodproppar under tiden, haha).
 
Nu inväntar jag Jessica och Jerome för en liten fikadejt här hemma hos mig. Det blir nog en liten kladdkaka och botanisering bland mina teer (tillsammans med teerna jag fick av syster i julklapp är det runt sju stycken, lovin it!) och såklart en massa att prata om då vi inte setts på nästan en månad.
Imorgon är jag ledig då resten av klassen ska utföra experimentet som jag var med på redan idag, så då blir det plugg för hela slanten. Gym och matlagning vill jag också hinna med!

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: