2015-01-30 / 14:41:00

Ickeproduktiv vecka

Vilken vecka! Inte på det bra sättet, tvärtom. PMS och ett hejdundrande humör har inte gjort mig särskilt produktiv och förmodligen har humöret inte blivit bättre av att jag inte hunnit med gymmet som jag velat denna vecka. Har haft aktiviteter tre kvällar i rad vilket visserligen har varit kul men ikväll ska det bli skönt att bara vara.
I tisdags var jag med Therese på bio, vi såg The imitation game som var så galet bra, helt klart sevärd! I onsdags hade vi kick off för Karmadagen som går av stapeln på onsdag, där vi träffade de andra värdarna som kommer arbeta på mässan. Igår var vi på musikquiz på Harry's, vi trodde väl att vi skulle ha en skaplig chans ändå men när dom avslöjade att kvällens tema var 70-tal sjönk modet lite... Däremot var vi långt bättre än vi trott och fick ändå 36 poäng av 58 möjliga!
 
Veckan ja, det har varit ett stressande hit och dit och ändå har jag som sagt inte hunnit med så mycket. Jag började leta efter klänning till banketten som sker efter mässan då jag inte har något som räcker ner till knäna i min garderob. På jobbet igår hittade jag en superfin klänning som tyvärr var lite felsydd i fodret, så den är inlämnad hos sömmerskan så att jag kan använda den. Nu är det bara skor och ett maffigt halsband som saknas... Skor är inte så lätt att hitta, jag har ändå letat efter de där perfekta svarta klackarna som ska fungera till allt ett bra tag nu. Hoppas jag hittar något snart annars blir jag nog tokig.
 
 
1. Listor, något det blir mycket av nuförtiden. Älskar listor!
2. Knåpade ihop ett hjärta av lite tidningsspill, pilligt var det men jag är nöjd med resultatet som blev. Passar fint i köket! 

Kategori: Allmänt // Design //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: