2015-07-10 / 13:34:22

Varma dagar

Det märks att det är sommar, jag försöker vara ute så mycket som möjligt och då blir bloggen lidande, återigen. Förra veckan var så otroligt varm och solig och jag försökte hinna med att sola lite innan jobbpassen började, kändes lite oturligt att jag skulle ha en massa jobb just den veckan men med lite färg på benen var det lättare att stå inomhus och vara trevlig. Tack gode gud för AC:n på jobbet dock!
 
Denna vecka har jag bara jobbat tre kortare pass och nu är jag LEDIG i hela tre dagar, fantastiskt och välbehövligt. :) På måndag jobbar jag heldag och sedan kommer föräldrarna och yngsta systern hit, som jag längtar! Det har känts lite tomt här i Kalmar så jag är glad att få sällskap av dem.
 
Matlagning och tecknande har stannat av lite tyvärr, det blir sallad med nån proteinkälla resp. några streck här och där. Skyller på värmen och hoppas få lite mer rutin i det hela nu när det är svalare ute.
En teckning jag inte visat är den nedan, där jag testat lite nya tekniker med pennorna. Det var kul faktiskt, gillar att leka med mönster och tycker färgerna "gifter sig" bra i denna. Det blå hon har bakom huvudet var först tänkt att vara slumpmässiga former men i efterhand ser det ju ut som en hästsvans, synd att jag målade det blått haha.