2015-06-26 / 13:34:28

Plockat fram pennorna igen

Så är vi plötsligt inne i slutet av juni, var det nån som fattade vad som hände? Värmeböljan som härjade i Småland för några veckor sedan har varit som bortblåst fram tills igår och idag, men då jag dragit på mig halsont och har febersymptom har jag inte kunnat njuta av det ordentligt. Får hoppa in mycket på butiken nu så jag måste hålla mig frisk och kry, bara bra att pengarna rullar in. :) Ingen allvarlig "sjukdom" men jag har inte känt mig på topp denna vecka, nu har jag nästan suttit sönder soffan så jag hoppas det är borta nu. Blir fruktansvärt rastlös av att bara sitta och inte ha någon att umgås med, det är inte en bra rutin för en social själ som jag.
 
En positiv aspekt av det hela är dock att jag tagit fram mina pennor igen! Det var länge sedan jag kunde slappna av så pass att jag kunde försjunka i en teckning, flera år minst. Det har verkligen inte varit meningen men ju längre tiden gått, desto större press har jag haft på mig själv. Man vill ju inte sätta sig ner och sedan inte lyckas skapa något, det skulle skapa en sån frustration att jag riskerade att tappa motivationen helt. Hur som haver, jag har ritat tre dagar i rad nu och det är fantastiskt skönt! När jag var yngre spenderade jag sommarloven med att rita minst en teckning om dagen så det tänkte jag ge mig på nu också. 
 1. Enkel kludd.
2. Första ordentliga teckningen, hittade en bild på en frisyr jag blev så inspirerad av. 
3. Utmanade mig själv lite och ritade blommor, lite väl svarta i mitten men det är sånt man lär sig av.
4. Teckning från i förrgår med lupiner.
 
Förvånansvärt roligt att rita blommor, jag gillar ju egentligen inte att teckna natur (helst ska det vara endast kvinnor men det blir ju lite enformigt). Men det är nog lite så att jag måste utmana mig själv så jag känner att jag utvecklas. Jag hade glömt hur roligt det är att färglägga!
Nu håller jag tummarna för att jag kommer fortsätta i samma stuk, blir kul att se tillbaka på. Jag vill ju faktiskt inte tappa mitt tecknande!
Sanna | Beauty & Design
Publicerad: 2015-07-06 / 10:32:12 Blogg: http://sannasrum.se

Wow, älskart! Du är ju jätteduktig :) Jag är inte alls bra på att måla eller rita, tycker det är så svårt. Har liksom inte det där proportionstänket, eller vad en ska säga... Jaja, väldigt fint i alla fall :)

Svar: Tack så himla mycket, vad glad jag blir! :D Proportioner är supersvårt, använder mig av referensbilder då och då som hjälp. Övning ger färdighet :)Men du är ju grym på allt vad koder och design heter, där är jag avis!
Isabellicious

Netti
Publicerad: 2015-07-06 / 11:54:51 Blogg: http://starby.devote.se

Jösses vad duktig du är på att rita och det blev verkligen jättefint! :-D

Svar: Tack så mycket, det värmer att höra! :)
Isabellicious

Alice Malmström
Publicerad: 2015-09-19 / 09:04:35 Blogg: http://alicemalmstrom.blogg.se/

Wow vad fint du målar!

Svar: Tack! :)
Isabellicious


Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: