2015-06-08 / 14:45:05

Sommar!

Så är det äntligen SOMMAR och projektet vi hade i slutet av terminen är officiellt över, så himla skönt! Det tråkiga är såklart att många från klassen tar sitt pick och pack för att åka hem, men vi är i alla fall fler som stannar denna sommar jämfört med förra. Förra året var det bara jag och Adam kvar men jag hade grymt roligt i alla fall så det blir nog fint ändå. Sol och bad fixar det mesta, helt klart. :)
 
Som avslutning drog vi ihop ett gäng från klassen och spelade volleyboll. Jag hade lite skräckblandad förtjusning inför detta då det inte var min bästa sport i yngre år och nu har jag dessutom en känslig handled att tänka på, men det var riktigt kul! Det var inte vackert och jag är öm i ena handleden nu (dock den friska) men riktigt trevligt, inte minst att få känna varm sand under fötterna. Sedan spelade vi lite kubb i parken och så drog vi oss hemåt för att göra oss redo för fest. Det var lite småkallt under dagen (tyckte jag i alla fall, känslig som jag är) men på kvällen kändes det verkligen som sommar med 20+ och varma vindar. En massa dans blev det, perfekt avslutning verkligen. Gårdagen var seg men jag lyckades faktiskt äta nyttigt och få massa frisk luft så även det var en trevlig dag.
 

Lyckades med en cykelselfie som får sammanfatta kvällen lite. :) Igår köpte jag och Therese sushi och gjorde chilimajonnäs som vi åt dem med - nåt dom tydligen har i Malmö som jag måste prova och ja, det var farligt gott!
 
Nu har jag ledigt två veckor med undantag för mina vanliga pass i butiken och ett långpass på arenan, sedan jobbar jag lite mer. Sommaren kan börja!

Kategori: Allmänt //
2 kommentar/er
Beata
Publicerad: 2015-06-19 / 14:02:09 Blogg: http://radarmagazine.se/beata/

men va härligt, cykelselfie och sushi <3

Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix
Publicerad: 2015-06-21 / 15:18:16 Blogg: http://nehaexponerar.blogg.se/

Åh sushi


Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: