2015-03-16 / 22:51:00

Flitigt pluggande

Ny vecka och nu är det högsta växel med projektet som ska redovisas på fredag. Mycket som ska göras innan dess, jag och Therese har tagit ansvar för projektrapporten, rätt tungt arbete då den står för 60% av betyget men så är vi också rätt så grymma på att skriva, särskilt i team. :)
 
Idag har jag varit igång sedan 9 med återkoppling med företag och andra studenter för att visa våra prototyper för produkt och tjänst som vi tagit fram, bra feedback och mycket att ta med sig i projektrapporten. Sedan satt vi till 20 med den förbenade rapporten, det går framåt så sakteligen och det kommer bli en kick-ass rapport (synonymt med superbra för er som inte är bekanta med uttrycket). Imorgon är det samma tempo och när halva onsdagen har gått är det tänkt att denna skapelse ska vara klar så alla gruppmedlemmar kan skriva sin personliga reflektion över projektet. Denna är inte heller att leka med då den står för hela 30% av betyget - och dessutom ska innehålla duktigt med referenser så det är inget man bara kan ordbajsa fram (synd då detta annars är en av mina stora kvalitéer)...
 
Som om detta inte vore nog håller de andra två i gruppen på och framställer en film för att presentera produkt och tjänst och dessutom ska vi förbereda en presentation för hela kalaset. Jodå, detta blir en fullspäckad vecka!
 
Om jag ska recensera de senaste händelserna sedan jag skrev sist så var Göteborgsvistelsen supertrevlig, härligt att träffa mina forna rumskompisar igen. Trots att vi inte setts på några månader var det som att vi träffades igår, sådana vänskaper är så härliga. Nu blev det inte så mycket sightseeing men jag åker nog dit igen snart! :)
 

1. Fantastiska vårdagar med sol och plusgrader, det gillas starkt! Mer av den varan tak :)
2. Thaiinspirerad fisksoppa jag slängde ihop igår. Fick inhandlas mycket nya spännande grejer till denna, bland annat sockerärtor, röd curry och ingefära. Smakade finfint! :)

Kategori: Allmänt // Mat //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: