2015-05-04 / 11:38:04

Lata veckor

Jag har visst inte rört bloggen på en månad, vet inte vad som hände riktigt? Dessutom har jag inte varit på gymmet ordentligt på två veckor ungefär, har inte alls känt mig motiverad. Idag är det dock måndag vilket innebär nystart, så nu sätter jag igång igen! Ska även få ordning på mina matvanor igen, detta håller inte. Tror det går lite hand i hand för mig med gym och mat, funkar inte det ena så funkar inte det andra helt enkelt.
 
Förra veckan var kort med en lång helg. Torsdagen spenderades med ett gäng klasskompisar med lite plockmat och bubbel, sedan gick vi ut och dansade på kvällen. Väldigt trevlig kväll och jag var ordentligt trött både på fredagen och lördagen. Dock ändrades planerna snabbt från myskväll till party och vi gick ut även den kvällen, återigen en väldigt lyckad kväll. Gårdagen spenderades i soffan med några vänner, riktigt skön dag.
Men som sagt, nu är det måndag och dags att vara lite effektiv igen! 
 1. Fina vårdagar med vitsippor i blom.
2. Tog äntligen tag i mitt forna fågelbo till hår och klippte av ett par trötta centimetrar. Nu försöker jag lära mig hur man gör lika fina lockar som frisören gjorde...
3. Glad tjej.
4. Gjorde ugnspannkaka som went wild n' crazy i ugnen (förmodligen för mycket bakpulver). Gott var det i alla fall!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: