2015-11-14 / 16:07:04

Bokat!

Efter ytterligare planerande och räknande och gediget kontaktande av ett antal hyresvärdar, har vi så ÄNTLIGEN bokat boende i både New York och på Guadeloupe. Nu kan jag slappna av lite känner jag, och det är väldigt välkommet. Bara att fokusera på plugget nu så jag har det klart inför jul så är allt tipp-topp!
 
I NY kommer vi vara inneboende hos ett par med katt (!) i en otroligt fräsch lägenhet. Värdparet har fått bra recensioner och området har bra pendlingsmöjligheter vilket såklart är idealiskt i en så stor stad. Vi funderade först på att bo mer centralt under dagarna runt nyår och sedan flytta till något billigare efter några dagar, men det känns skönt att bo på ett och samma ställe och slippa fundera mer än så.
I Guadeloupe, eller snarare staden Pointe-á-Pitre (som också är den största staden där), kommer vi hyra en fräsch lägenhet 10 min från stranden. Även hyrbil är bokad då det är det mest idealiska sättet att ta sig fram på ön. Nu är det bara att öva på franskan!
 
Och på tal om franska, sent igår kväll skedde ju ett antal attacker i Paris. Så himla hemskt, fruktansvärt, otäckt - alla negativa ord i världen räcker helt enkelt inte till för att beskriva det. Det är surrealistiskt och jag blir så ledsen av hur världen blivit. Det är inte bara klimatet vädermässigt som ändrats, det sociala klimatet tycks bli kallare och kallare. Tack och lov verkar mina franska vänner må bra. ♥

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: