2015-11-20 / 13:58:56

Olycksfågel

Jag lyckas då alltid skada mig på ett eller annat sätt. Jag citerar Adam: "du har alltid ont någonstans ju". Han har lite rätt, är det inte handleden så är det en fot, en höft eller huvudet. Jag har aldrig brutit något och är förmodligen rätt seg i benen, trots att jag inte alltid varit särskilt positivt inställd till mejerier.
 
Tills igår då, då jag provade kläder jag beställt inför Guadeloupe. När jag ska ta av mig en kjol fastnar jag med tån i den och snubblar, vilket resulterade i en mycket öm tå. Det är så typiskt mig och min klantighet att jag var tvungen att garva lite åt mig själv. Jag misstänkte redan igår att den var bruten eller i alla fall rejält stukad, men idag är jag ganska säker på att den faktiskt är bruten. Blå, svullen och att stödja på den är bara att glömma. Som en medlem av dagens generation har jag googlat och det tycks inte finnas något att göra även inom vården så det är väl bara att vänta ut. Vila och hålla högt. 
 
Frustrationen att detta händer nu, inför resan, är ganska rejäl. Ännu värre blir det ju av att jag inte kan göra något åt det. Bara att vänta, härligt.
 
 

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: