2015-11-30 / 20:08:40

Sluttampen

Så var det december imorgon och jag är inne på sluttampen av höstterminen. Fick besked idag om att jag klarat även de sista uppgifterna i kursen Praktisk projektledning, känns som att en sten lättat från axlarna. Ett B är jag helt klart nöjd med, jag hade varit glad oavsett betyg så länge jag sluppit komplettera.
Nu är det bara tre skrivuppgifter kvar i Design management och två i Kognition i praktiken, sedan tar jag jullov! Deadline för uppgifterna i DM är nästa söndag, jag är redan i stort sett klar med de första två och hoppas kunna börja med den tredje denna vecka så jag har gott om tid att fila på den också. Det ska vara en resonerande text om design och jag har ännu inte riktigt beslutat mig för vad jag ska skriva om, det är alltid det svåraste momentet tycker jag - att välja ämne. Kommer jag bara på något bra så ska det nog gå undan!
Deadline för uppgifterna i KiP är inte förrän den 14 januari så än är det ingen brådska, jag vill dock få dem klara innan jag åker hem den 18 december så jag kan slappna av och ta vara på ledigheten. Jag vill ju absolut inte ha dem hängande över mig under resan heller.
 
Planen för de kommande veckorna är att gå upp lagom till julkalendern börjar varje morgon så har jag mycket morgontid att plugga på, då jag är som mest effektiv. Det kommer nog bli en utmaning då jag är van att sova till nästan 9 på morgnarna... Julkalendern är ju verkligen inget jag ser varje år men årets verkar riktigt bra så det ser jag fram emot. :) Imorgon ska jag dessutom på julbord med jobbet, ska bli himla trevligt!

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: