2015-11-04 / 21:56:11

Tankar

Ja, men detta bloggavbrott är nog mitt längsta hittills, 4 månader. Jodå.
Mycket som händer runt omkring och jag känner mig inte på topp. Kalmar känns tomt och jag känner mig rätt ensam för tillfället. Jag läser kurser på distans just nu vilket går bra och jag vill mest bara få undan allt så jag kan få vara ordentligt ledig sen i jul. Sedan är det alltså dags för min sista termin här i Kalmar. Galet.
 
Jag är orolig i kroppen just nu, flyttpackar i huvudet och vill bara härifrån samtidigt som jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt. Kalmar är inte längre mitt, att flytta tillbaka hem känns inte rätt. Jag har liksom ingen plats just nu och det är himla jobbigt. Jag känner mig bara vilsen.
 
Tre år av studier är snart över och jag känner bara att jag inte fattar vart den tiden tog vägen. Jag önskar jag engagerat mig mer i studentföreningar och lärt känna folk, vilket jag ju älskar. Den biten har stannat av och jag känner inte igen mitt vanliga, glada jag. Jag vill vara tjejen jag var när jag kom hit, som skuttade runt och pratade med allt och alla. Det har blivit en ond cirkel, jag har blivit osäker på mig själv och får för mig att folk tycker jag är jobbig. Absolut inte optimalt för att lära känna folk. Jag har liksom fastnat i ett fack och jag tror inte jag tar mig ur det här i Kalmar. Nej, något nytt får det bli.
 
Jag vill plugga igen, fick en idé om att Linköping verkade trevligt. Närmare hem och bra studentliv. Blev så kär i idén att jag var livrädd för att ens kolla vilka utbildningar som erbjuds - tänk om det inte fanns något för mig där, vad gör jag då? Som tur är finns det faktiskt ett antal alternativ. Jag pustar ut lite. Börjar fundera på CSN. Flytt (återigen). Jag vill bara börja om, NU.

Kategori: Allmänt //
1 kommentar/er
jessica
Publicerad: 2015-11-10 / 19:05:12

Kram till dig bästa Isabell! Jag saknar dig och du är den sista som är jobbig, så det så! <3

Svar: <3
Isabellicious


Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: