2016-01-28 / 20:41:00

Mitt 2015

Det här inlägget skrev jag strax innan nyår och var menat att skrivas klart för att publicera även det året, men jag har alldeles för mycket att göra (och latat mig alldeles för mycket (precis lagom) under julledigheten. Men nu så!
 
2015, ett ganska tungt år. Mormor lämnade oss visserligen året innan men det har känts, och speciellt tungt blir det ju när farmor gick bort så kort efter. Två förebilder har lämnat jorden. Jag har även känt mig osäker och låg under en längre period vilket såklart inte är kul alls.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag bokade en resa tillsammans med Therese! Nu vill jag bara komma iväg. Om man ska se till lite mindre saker så har jag även börjat dricka kaffe (nåja, smaksatt latte) och spelat volleyboll utomhus. Jag har även spenderat en del timmar med att sola vilket jag tidigare avskydde.

Höll du dina nyårslöften?
Inte helt. Jag tycker nog inte att jag blivit säkrare i mig själv, speciellt efter dessa dippar jag haft. MEN - jag tror på kontraster. Man kan inte må bra jämt, sånt där går i perioder. 
Tid för studier har väl knappast ändrats något, däremot har jag fått ta en annan sorts ansvar i och med att jag pluggat tre kurser på distans under höstterminen. Mål för framtiden? Nja. Det är fortfarande väldigt flummigt det där, försöker att inte tänka alltför mycket på det då jag mest bara blir nervös av tanken på att inte ha en plan efter examen.
Har jag förbättrat ekonomin? Mja ser man till sparkontot har det definitivt skett en positiv förändring. Dock kommer största delen gå åt till resan nu, men det ser jag som en investering i mig själv. 
Något jag tycker mig ha blivit bättre på är att njuta av vänners och familjens sällskap. Det har varit så skönt att komma hem emellanåt och bara vara, sedan ringer jag farfar någon gång ibland och pratar lite också.

Något du saknat 2015 som du vill ha 2016?
Motivation till träning och mitt välmående. Ett syfte som motiverar mig till att plugga hårdare och komma på en bra plan efter examen. Färre sjukdagar.

Största framgången 2015?
Detta måste nog ändå vara resan. Det är verkligen en jättestor grej för mig, att släppa lite på tyglarna och leva.

Vad spenderade du mest pengar på?
Återigen, resan. Kläder har jag också spenderat en hel del på. Och mat, men det är väl ingen nyhet.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2015?
Multi-Love - Unknown Mortal Orchestra, I'm Good - The Mowgli's, Can't Feel My Face - The Weeknd, Where Are Ü Now - Jack Ü & Justin Bieber, Hey Ya! - OutKast, This Summer - Maroon 5, You Make My Dreams - Daryl Hall & John Oates. Utplock från mina listor 'tis a fine day och 2000 and 15 minutes of fame på Spotify.

Läste du någon bra bok under 2015?
Jag har försökt men man är verkligen inte sugen på att läsa böcker när man redan har så mycket att läsa i skolan. Nån pocketbok har jag läst på tåget till Göteborg men jag minns inte vad den heter, och den var heller inte särskilt bra.

Favoritprogram på TV?
Återigen, Walking dead. Sedan har jag myst och småfnissat lite fjantigt framför Bonde söker fru under hösten.

Finns det någonting som kunde gjort ditt år bättre?
Först något ganska självklart, att farmor inte gått bort utan blivit frisk och sig själv igen. Samtidigt är jag lättad över att hon äntligen fick somna in och vila.
Annars har jag ju stundtals känt mig väldigt ensam, så någon att umgås med lite mer frekvent kanske. Eller en större trygghet i att vara själv.

Hur skulle du beskriva din stil 2015?
Minimalistiskt. Här har minsann många nya saker gjort entré, först långklänningar - vilket jag först nästan givit upp om då jag är så lång - och sedan polokragar - som jag först tyckte var så otäckt, nu lever jag ju nästan i det. Klackar och sneakers, mer naturlig makeup. Eyeliner orkar jag inte längre med, nu är det mer fokus på ögonbryn.

Vad fick dig att må bra?
Min fina familj och mina fina vänner. Att ta det lugnt och reflektera men också göra saker som känns helgalna (ja, jag pratar återigen om resan).2015 har jag...

- mött ett helt gäng nya människor
- lärt mig mycket om mig själv
- gjort min första, "riktiga" resa 

2015 har varit ett omväxlande år. 2016 vill jag...

- bli starkare i mig själv!
- ... och även fysiskt
- utmana mig själv för att...
- ta examen

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: