2016-03-05 / 19:12:16

Lägesuppdatering

Tänkte egentligen påbörja dokumentationen av resan till Guadeloupe men är alldeles för trött i huvudet så det får bli en annan dag. Har varit rejält förkyld sedan i måndags, inte särskilt sjuk i övrigt men ordentligt förkyld, så jag har stannat hemma i hopp om att bli frisk snabbt. Det tog 5 dagar så min plan gick ju sådär...
Tack och lov (eller oturligt nog..?) har min uppgift denna vecka varit att skriva på projektrapporten för projektet vi har just nu med universitetet. Det handlar om deras infocenter och om att intervjua studenter för att se vad de tycker om det, för att kunna förbättra det. Väldigt intressant men mycket mindre resultatinriktat än tidigare projekt så det är lite ovant. Eller ja, klart ett resultat blir av men inget fysiskt i form av någon prototyp eller liknande. Inte som det ser ut nu i alla fall. Det blir verkligen mer forskningsinriktat, vilket också är bra att få öva på inför c-uppsatsen senare i vår.
C-uppsatsen ja, det börjar bli på riktigt nu att jag snart tar examen. Både pirrigt och lite otäckt samtidigt. Men det ska nog lösa sig, det gör ju alltid det.
 
Det är förresten inte det enda projektet jag kommer sysselsätta mig med i vår! Jag är en av 100 deltagare i IKEA's projekt Hållbara ihop vilket innebär att jag får experthjälp för att kunna leva mer hållbart. Projektet pågår under april till juli och det ska bli otroligt intressant! Inredare och energirådgivare hälsade faktiskt på i måndags, där vi kartlade mina vanor, mätte och kollade lampor. Det enda jag vet hittills är att alla lampor ska bytas till LED. Jag har faktiskt haft tur med just lampor, tjejen som bodde här innan mig lämnade sina och jag har inte behövt byta ännu... Får se om de orkar hänga med tills den 21 mars när inredningsteamet kommer hit, haha. :) Då kommer de nämligen implementera lösningarna som inredaren Emmi skissat på! Hon kommer hålla mig uppdaterad via mail så jag får godkänna först.
 
 
1. Lunch med de andra deltagarna från Kalmar. Vi satt i varuhusets avdelning för bord och stolar, kändes först lite konstigt att äta med publik men maten var så god att jag snart glömde bort det totalt.
2. Ett print från MoMa har fått flytta in i den högra ramen. Detta var kvällen innan IKEA-besöket, så jag läste på lite i boken jag fått.

Kategori: Allmänt //
0 kommentar/er

Innan du kommenterar...
- Reklam raderas direkt, likaså spammeddelanden.

...Tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: